• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Guess
Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

 

Om virksomheden

 

Guess

Det nu berømte Guess-varemærke blev etableret af de fire brødre Paul, Georges, Armand og Maurice Marciano. De åbnede den allerførste Guess-butik i Beverly Hills i 1981, og varemærket ekspanderede allerede en del i løbet af det første år.  

I dag findes der Guess-butikker over hele verden, og det er et oplagt valg for mange, når det kommer til tøj og tilbehør, hvor der skal være et særligt fokus på kvalitet og design. Flere store fotomodeller har samarbejdet med Guess, herunder den verdensberømte model Claudia Schiffer. 

I 1980'erne var Guess et af de største varemærker inden for jeans takket være det nytænkende design, der var mere figursyet end de tidligere jeans og med den dengang meget populære stenvaskede farve.

Siden da har varemærket udvidet sit produktsortiment og tilbyder i dag masser af forskellige kollektioner, stilarter, beklædningsgenstande og tilbehør. Selv mobiltilbehør. 

Hos SkalHuset finder du flere covers og etuier fra det verdensberømte varemærke Guess i et væld af farver og stilarter. Guess' covers og etuier fås i flere materialer, så du kan finde lige det, du leder efter. Varemærket tilbyder et veldesignet mobiltilbehør til enhver lejlighed og kunde, så vi forstår, at det kan være svært at vælge kun ét mobilcover eller mobiletui. 

Selvfølgelig gennemsyrer Guess' høje kvalitet og stil også deres mobiltilbehør, og hos SkalHuset kan vi varmt anbefale deres produkter. Et mobilcover eller mobiletui fra Guess er den perfekte gave til en i omgangskredsen eller dig selv.  

Som altid tilbyder vi gratis fragt. Så benyt lejligheden til at forkæle dig selv eller en anden med et dejligt etui eller et cover, der beskytter din telefon. Hvis du uventet vælger at annullere dit køb, tilbyder vi åbent køb i 90 dage eller 14 dages fortrydelsesret.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn