• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy S20

OBS: Dessa produkter passar endast till Galaxy S20 och alltså INTE till Galaxy S20 FE (Fan edition)

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Samsung Galaxy S20 er efterfølgeren til Galaxy S10e, som bliver den mindste model i S20-serien. Selvom den er den mindste af sine søskende, har Galaxy S20 en skærm på 6,2". Skærmen er en såkaldt AMOLED-skærm, som Samsung betegner Infinity-O. Dette indebærer, at den har et lille kamerahul på skærmen til kameraet på fronten. Bagpå finder man det nye kamera med tre linser. Kameraets højdepunkt er 30x digitalt zoom og muligheden for at optage video i 8K 30FPS. På indersiden af telefonen er der en integreret Exynos 990-processor, 128 GB hukommelse og muligheden for at udvide med et hukommelseskort på op til 1 TB. Batteriet er på 4000mAH, og hele enheden er IP68-klassificeret.

Samsung Galaxy S20 Cover

Her finder du et stort udvalg af Samsung Galaxy S20 mobilcovers fra mange kendte varemærker. Der er en rigtig god grund til, hvorfor du bør investere i et Galaxy S20 cover: Enheden beskyttes, når der opstår kedelige uheld, men du kan også samtidig sætte dit personlige præg på din enhed. Vores Galaxy S20 mobilcovers er udviklet til et bredt publikum, og vi arbejder kun med pålidelige leverandører og varemærker. De Samsung Galaxy S20 covers vi forhandler, har vi valgt med stor omhu, så du som kunde altid finder det produkt, du søger efter. 

Samsung Galaxy S20 Etui

Selvfølgelig finder du også forskellige former for Samsung Galaxy S20 mobiletuier hos SkalHuset. Vores Galaxy S20 etuier kan leveres i mange farver, former samt fra en række kendte mærker. Der findes flere typer Galaxy S20 etuier, men et af de mest populære er etuiet med kortholder/pung. Kortlommerne har god plads til dine kort, men også kontanter. Denne type Galaxy S20 etui går under flere betegnelser, såsom etui eller cover med kortholder eller mobilpung. 

Når du har fundet dit Samsung Galaxy S20 tilbehør, kan du nemt bestille det hos os med hurtig og gratis levering. Du betaler via Klarna eller Swish. Hvis du har spørgsmål, har vi et både hurtigt og dygtigt supportteam, der hellere end gerne hjælper dig med alle former for spørgsmål. Glem ikke, at vi sender samme dag, hvis du blot bestiller din vare inden kl. 16.00 og vælger at få sendt pakken som brev. Ønsker du en sporbar forsendelse, skal du bestille inden kl. 13.30, for at vi kan sende ordren samme dag.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn