• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

iPhone 8 Cover

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 8 Cover

Her finder du et stort udvalg af iPhone 8 mobilcovers! Vores brede sortiment giver gode muligheder for, at du finder det cover, du efterspørger. Vores iPhone 8 covers fås i et væld af farver, former og materialer. Vi forhandler produkter fra kendte mærker som Apple, Love Mei, Otterbox, Spigen, UrePart og Cafele med flere.

Du finder her covers i mange forskellige farver, der bl.a. tæller sort, hvid, lyserød, roséguld, lyserød og mange andre nuancer. Disse covers er fremstillet af materialer som TPU, hård plast, PU-læder og ægte læder. Vi har covers, der er så tynde, at du næppe bemærker dem, når de beskytter mobiltelefonen. Vi har også flere stødsikre covers, der beskytter bedre, hvis du er særligt øm over din mobil. Produktsortimentet omfatter desuden mobilcovers, der kan stå selv, hvilket gør det lettere, når du ser video eller film på telefonen. Vi har naturligvis også covers med kortlommer, så du slipper for at medbringe din tegnebog i lommen.

Vores mest populære cover til iPhone 8 er et simpelt og transparent TPU-cover, der sikrer, at din mobiltelefon stadig er synlig, så du med al tydelighed kan vise alle, hvilken farve du har valgt til netop din iPhone 8, samtidig med at du beskytter den mod mærker, ridser og andre kedelige ting, hvis du tilfældigvis taber den på gulvet. Et cover giver ikke en 100% beskyttelse, men det hjælper, hvis uheldet er ude. Dog kan slaget være så hårdt, at coveret revner, hvis du eksempelvis har valgt et hårdt plastcover. Det er dog bedre, at coveret revner end din mobiltelefon. Et andet cover, der er uhyre populært, er Spigen Slim Armor. Det indbyggede stativ er et stort plus!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn