• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

Huawei P30 Pro

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Tilbage i marts 2019 lancerede Huawei mobiltelefonen Huawei P30 Pro, som er efterfølgeren til den succesrige P20 Pro. P30 Pro er en smule skarpere end P30-standardversionen. Den har bl.a. et bedre kamera.

P30 Pro er fremstillet af glas og aluminium for at give en ægte kvalitetsfornemmelse, og den leveres med den nyeste Android-version: 9.0 Pie.
På fronten er der en 6,4" OLED-skærm med en pixeltæthed på 398 ppi. Derudover er der indbygget en fingertouch-læser i skærmen, der giver en meget nemmere adgang til funktionen. Selfiekameraet på fronten er på hele 32 mp og kan filme i 1080p.
Telefonen har desuden en forbedret version af P20 Pro's ottekernede processor, der har en høj hastighed. Der findes tre variationer, alt afhængigt af hvor meget lagerplads du ønsker: 64, 128 og 256 GB og med enten 6 eller 8 GB RAM. Kraften til al denne ydeevne kommer fra mobiltelefonens stærke batteri med hele 4200 mAh.
På bagsiden er der placeret et kamera med tre linser, der tilbyder en stor alsidighed. Herudover kan kameraet også filme i en 4K-kvalitet. Mobiltelefonen leveres med et type C-stik og har andre nyttige funktioner som Bluetooth, WiFi, gyrometer, GPS og NFC. Mobilen er også IP68-klassificeret, hvorfor den er støv- samt vandtæt.

Huawei P30 Pro Cover

En ny telefon er en sart, men vigtig gadget, der fortjener den bedste beskyttelse. En af de bedste og mest simple løsninger er et mobilcover. Et Huawei P30 Pro cover beskytter telefonen mod pletter og grimme ridser. Foruden at beskytte mobiltelefonen gør et cover også din telefon mere personlig og attraktiv. Vores mobilcovers fås i forskellige materialer som hård plast, TPU og PU-læder.

Huawei P30 Pro Etui

Hvis du ønsker at gøre din telefon mere praktisk og stadig vil beskytte den, kan du købe et mobiletui. Når etuiet lukkes, beskytter det stadig den skrøbelige skærm mod pletter og ridser. Det mest populære etui er den model, der har kortholder/pung, da denne løsning giver dig mulighed for at opbevare de vigtigste kort sammen med din telefon. Så kan du lade den gamle tykke tegnebog blive derhjemme og kun medbringe din mobiltelefon!


Vi tilbyder gratis fragt på alt tilbehør til Huawei P30 Pro, og hvis du bestiller din vare inden kl. 16.00, sendes ordren samme dag. Hvis du får brug for hjælp, kan du altid kontakte vores dygtige kundeserviceteam på support@skalhuset.dk.

Velkommen til SkalHuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn