• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Opladere

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Merke

  • Tæt

skalhuset.dk har et bredt sortiment af forskellige opladere til din smartphone, tablet eller højttaler. skalhuset.dk har gennem mange år opbygget sortimentet og har udelukkende opladere med god kvalitet og holdbarhed. Når du køber din oplader fra os, kan du føle dig tryg gennem hele købsprocessen, og vide dig sikker på, at produktet er testet og kvalitetssikret. 

Udbuddet består af flere forskellige producenter og mærker såsom Samsung, Apple, Huawei, Smartline, XQISIT, Sony, Vivanco, LG, Kanex og Satechi for at nævne nogle få populære mærker. Uanset hvad du leder efter, finder du det på skalhuset.dk, hvor der er noget til alle enheder og modeller. 

I dag består en oplader ofte af et opladningskabel og en adapter, der giver dig mulighed for at forbinde opladeren til en standard stikkontakt. Opladningskablet fås i enten micro-USB, lightning- eller USB-c, og det betyder, at du også kan oplade telefonen direkte i en computer eller anden valgfri enhed, der giver strøm. Et tip er altid at have en vægadapter med dig, så du nemt kan oplade din telefon, uanset hvor du er. Hvis du køber en oplader, og ikke kun et kabel, medfølger der ofte en vægadapter. Der findes også opladere kaldet hurtigopladere eller PD (Power Delivery). Denne type opladere oplader din telefon, computer eller tablet meget hurtigt. Perfekt til dig, der altid er på farten, og som har meget brug for din enhed. Batterierne i nutidens smartphones er kendt for at aflade relativt hurtigt. En hurtigoplader har ofte også en USB-c-indgang og -udgang, i modsætning til de traditionelle løsninger, der næsten altid har USB-A. Det kan også være tilfældet, at din enhed skal understøtte hurtig opladning/Power Delivery. Du finder ofte denne information i din enhed.

Hvis du leder efter en oplader, skal du først finde ud af, hvilken type oplader din enhed understøtter, og derefter kan du overveje, om du vil investere i en almindelig, traditionel oplader eller en hurtigoplader. Produkterne fås ofte i forskellige design og størrelser, og visse produkter har længere tilhørende opladningskabler mens andre har kortere. Hvis du har spørgsmål om en bestemt oplader, kan du få hjælp af vores kundeservice, der er tilgængelig via e-mail eller chat. Vi er professionelle og specialiserede på området og hjælper dig gerne!

skalhuset.dk har flere års erfaring med opladere og opladningskabler. Vi ved, hvilke modeller og producenter der leverer høj kvalitet og holdbarhed. Vi byder dig velkommen til at købe din nye oplader hos os!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn