• Forsendelse fra 19 DKK (sporbar fragt fra 39DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Forsendelse fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

Mobiltilbehør

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Merke

  • Tæt

 

Mobiltilbehør, mobilcovers og mobiletuier.

 

Målsætningen for SkalHuset.dk er, at alle skal kunne finde deres tilbehør til mobiltelefonen, og helt uden at det koster det hvide ud af øjnene. Vi arbejder kontinuerligt på at sikre, at du som kunde får et fantastisk tilbehør til markedets bedste priser. Vores store udvalg af mobilcovers, mobiletuier, skærmbeskyttelse, opladere, kabler og bilholdere gør, at du som kunde altid kan finde lige det produkt, der passer til dine behov.

 

Vores covers og etuier fås i en lang række farver, designs og materialer. Vi forhandler blandt andet mobilcovers i silikone, TPU og ægte læder. Vi tilbyder desuden etuier i forskellige designs, såsom etuier med kortholder og etuier i henholdsvis PU-læder og ægte læder. De forskellige mobiletuier fås dog også i andre materialer.

 

De enkelte mobilcovers fås også med forskellige mønstre såsom marmor og ugletryk, ligesom du kan vælge ensfarvede covers med et ret simpelt design. Du kan her vælge farver som sort, hvid, guld, rød og lyserød med flere. Den type skærmbeskyttelse, vi forhandler, fås som hærdet glas og plastfilm, så vælg blot det ønskede produkt.

 

Covers til favorable priser

 

Vores filosofi er, at et cover ikke skal koste lige så meget som din mobiltelefon. Derfor forsøger vi altid at tilbyde dig de bedste priser på dagens marked, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mobilcovers, mobiletuier og skærmbeskyttelse er det samme som det mobiltilbehør, der koster meget mere i andre butikker. Vores mobiltilbehør er nøje udvalgt, og vi foretager selvfølgelig stikprøvekontroller, så vi altid kan være sikker på, at produkterne holder en høj kvalitet.

 

SkalHuset tilbyder et bredt udvalg af de mest populære mobiltelefoner. Vi tilpasser sortimentet efter, hvad kunderne efterspørger. Lige nu har vi f.eks. et meget bredt udvalg af mobilcovers, mobiletuier og skærmbeskyttelse til iPhone 7, iPhone 7 PlusHonor 9, Sony Xperia XZ Premium og Nokia 8.

Som kunde kan du f.eks. også vælge et Galaxy S8 cover eller et Galaxy S8 Plus cover. Hvis du ikke lige søger et mobilcover, er du måske mere interesseret i vores mobiletuier, etuier med kortholder eller nogle af vores mange andre etuier.

En af vores spidskompetencer er, at vi kan tilbyde vores kunder tilbehør, når mobiltelefonen frigives på markedet, ofte et par dage før lanceringen, så du kan bruge dit nye tilbehør, når du endelig får fingrene i din splinternye telefon. Det var eksempelvis tilfældet med iPhone X og Samsung Galaxy Note 8 tilbage i efteråret 2017.

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret. Teamet hos SkalHuset.dk håber, at du får en rigtig behagelig shoppingoplevelse i vores webshop. Vores største ønske er, at du finder det mobiltilbehør, du ønsker dig!

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn