• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

Samsung Galaxy S20 Cover

OBS: Dessa produkter passar endast till Galaxy S20 och alltså INTE till Galaxy S20 FE (Fan edition)

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Et mobilcover til din Samsung Galaxy S20 er en nem og prisvenlig forsikring, når uheldet er ude. Foruden den beskyttende funktion, fungerer et Galaxy S20 cover som en måde at udtrykke din personlighed på. Nogle vil have et Galaxy S20 mobilcover i mønstre som marmor, prikker eller hvad det nu kan være. Nogle vil have enkle sorte produkter, mens andre ønsker sig et Samsung Galaxy S20 cover i en andre former, der skiller sig ud fra mængden. Udover det lidt billigere og mere simple covers, vil du hos os på SkalHuset finde masser af covers fra kendte varemærker. 

Vores covers fås i forskellige materialer som TPU, silikone, PU-læder og ægte læder. Vores mål er at kunne tilbyde dig et stort og bredt udvalg af miljøvenlige covers. Dette er virkelig noget, der er fokus på i 2020, hvor man tænker på, at alt fra mobilcover til transport og håndtering skal være bæredygtigt og økologisk. Er du en person, der er en lille smule sjusket, har vi på Skalhuset Galaxy S20 covers, der er mere holdbare og tåler stød, hvilket øger chancen for at mobilen holder, når du taber den. Denne slags cover hjælper også hvis du arbejder i et mere krævende job, hvor mobilen skal beskyttes. 

Vi her på SkalHuset.dk håber, at du som kunde finder dit Samsung S20 mobilcover hos os. Hvis du ikke finder det produkt du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi arbejder løbende med at skaffe nye produkter og mobiltilbehør, så du som kunde ved, at du altid kan vende dig mod os, når du er på jagt efter et mobilcover. Vi tilbyder dig også fri fragt, 90 dages åbent køb samt, at vi sender inden kl.16.00 på hverdage. Vælger du at spore din pakke, tager vi en pris på 49 kr. Men husk, at SkalHuset er her for dig, og vi hjælper dig altid, når du har spørgsmål!

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn