• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

iPhone 8 Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 8 Etui

En god måde at beskytte din mobiltelefon på er med et iPhone 8 etui. Udover at etuiet har en beskyttende funktion, er etuiet normalt også et særdeles praktisk tilbehør til din mobiltelefon. Med vores store udvalg af iPhone 8 etuier er vi overbeviste om, at du finder noget, som falder i din smag. De mest populære etuier er dem med en tegnebogsfunktion, da de har plads til både kort og pengesedler. Der er også lidt større modeller af disse etuier, hvor der er plads til mønter. Vores iPhone 8 mobilcovers fås i mange forskellige varianter, designs, materialer og farver. Vi har etuier, der er fremstillet af ægte læder samt PU-læder. Selv holderne, som holder mobilen på plads, er oftest fremstillet af TPU eller hård plast.

Vi har mange forskellige farver at vælge imellem, såsom sort, lysebrun, rød, roséguld, guld og mange flere. Vi har også flere forskellige etuier, der er mønstrede, men naturligvis har vi også enkeltfarvede etuier. Hvis du mod forventning ikke ønsker en kortholder i dit cover, er det også muligt at købe ét uden. Men tænk på, at du ikke behøver bruge rummet, og det kunne jo rent faktisk være, at du ændrede mening senere hen!

De mobiletuier, som vi tilbyder, kommer fra kendte varemærker såsom Otterbox, Qialino, Rock, Nillkin, Dux Ducis og CaseMe med flere. Vi har også no name etuier, som fungerer mindst lige så godt. Vi tilbyder produkter i alle prisklasser, så du finder lige det tilbehør, du leder efter. Vi håber og tror på, at du finder det produkt, du leder efter, hos SkalHuset!

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn