• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy S21 Plus Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Samsung Galaxy S21 Plus Etui

Er du ude efter en heldækkende beskyttelse til din Galaxy S21 Plus, som desuden har plads til dine vigtigste kort? Så kig nærmere på vores fine og holdbare etuier! På SkalHuset.dk tilbyder vi et bredt udvalg af etuier, der er tilpasset netop din enhed, så du slipper for at være urolig for kedelige ridser eller skader, samtidig med, at du kan fortsætte med at bruge den som normalt. Her finder du alle vores etuier, der er specielt fremstillet til Galaxy S21 Plus - et must når du vil beskytte den store skærm og flotte finish på den bedst mulige måde!

Kvalitetsetuier i flot design

Er der noget ved S21 Plus vi ikke elsker? Den har et utroligt flot og slankt design med stor skærm og flere farver at vælge imellem, en hel mængde gode kameraer og et interiør fyldt med højt præsterende og anvendelige funktioner. Sørg derfor for at beskytte dette og bevar følelsen af ny telefon så længe som muligt ved at iklæde den en af vores mobiletuier. De er specielt designede til Galaxy S21 Plus og er skabt med alle de åbninger, der kræves for at du skal kunne bruge din mobil som du plejer. En stor fordel ved at beskytte din smartphone med et etui er, at det beskytter både forsiden, bagsiden og kanter, når den er lukket. Desuden har de fleste modeller en smart kortlomme på indersiden, så du kan opbevare både kort og kontanter sammen med din telefon. Perfekt til dig som ikke vil slæbe en masse ting med dig! Etuierne fås i både stilrene og iøjnefaldende design, så du nemt kan vælge det alternativ, der passer med netop din livsstil. Hvorfor ikke vælge et flot etui i PU-læder, der går hånd i hånd med din arbejdstaske? Eller lad din mobil stikke ud fra mængden med et farverigt etui i lyserød, blå eller lilla. Her fås noget for alle!

Bestil et etui til din Samsung Galaxy S21 Plus i dag

Vi tilbyder etuier fra flere anerkendte mærker, der er fremstillet af slidstærke og holdbare materialer såsom PU-læder og TPU. Det betyder at din telefon fortsætter med at føles som ny trods intensiv brug, og beskyttes mod ridser, skader og revner, der ellers risikerer at forringe både din brugeroplevelse og videresalgsværdien. Bestil et prisvenligt og holdbart etui til din Galaxy S21 Plus fra os på SkalHuset.dk i dag, og hold den både flot og beskyttet!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn