• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPhone 13 Pro Max Skærmbeskytter

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 13 Pro Max Skærmbeskyttelse

Mobilskærmen er en følsom og skrøbelig del af telefonen, som let kan få ridser eller revner. Mange af os genkender sikkert den bitre følelse, når man skal betale for reparation af en skærm, som har fået revner efter et uheldigt øjeblik. Hvis du vælger at applicere en holdbar skærmbeskyttelse over din telefon allerede fra starten, kan du undgå unødvendige reparationsomkostninger, og desuden give telefonen en holdbar beskyttelse mod ridser og slitage, som opstår ved daglig brug. Har du en iPhone 13 Pro Max? Her kan du finde praktisk skærmbeskyttelse, der sømløst appliceres over din store skærm og bidrager til en længere levetid og en højere videresalgsværdi på din telefon.

Beskyt din mobil mod ridser og revner

Det er både prisvenligt og lettere at købe en skærmbeskyttelse end at skifte skærmen på telefonen, og frem for alt meget billigere end at skulle købe en helt ny mobil. En skærmbeskyttelse gør en større forskel end du tror, den er både ridsesikker og tåler stød, og den giver din telefon en ekstra beskyttelse ved uheld og hverdagsbrug. Vi tilbyder varianter i både plastfilm og hærdet glas, som passer til din iPhone 13 Pro Max. Du skal ikke være urolig for om touchfunktionen bliver påvirket, for skærmbeskyttelsen appliceres bare som en ekstra, stærk hinde over den oprindelige skærm. Hvis du søger en ekstra robust beskyttelse, anbefaler vi vores skærmbeskyttelse i hærdet glas. Denne variant tåler både slag og stød og har en længere holdbarhed end vores variant i plastfilm. Vores skærmbeskyttelse i plastfilm bidrager dog også med en sikker beskyttelse, der både tåler høje og lave temperaturer og til og med benzin og olie.

Komplementer med cover eller etui

En skærmbeskyttelse giver sikkerhed for din mobilskærm, men også bagsiden og siderne af telefonen kan få brug for beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. På SkalHuset.dk kan du finde både mobilcover og mobiletui i række forskellige farver, materialer og designs. Med et mobiletui kan du beskytte din iPhone 13 Pro Max hele vejen rundt, mens et mobilcover beskytter bagsiden af telefonen. Tænk på hvilke behov du har, og vælg en model der passer til dig! Tag et kig i vores sortiment, og anvend filterfunktionen, hvis du vil gøre søgningen efter det rette produkt nemmere. Vi tilbyder hurtig levering, flere betalingsmuligheder og 90 dages åbent køb på din bestilling. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Velkommen!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn