• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

OnePlus Nord Cover

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Da Oneplus Nord blev lanceret, var der mange der blev fascineret af mobiltelefonens ydelse og fantastiske brugervenlighed. Til trods for at mobiltelefonen har mange ligheder med de virkelig dyre flagskibsmodeller, koster den en brøkdel af prisen. Hvis du har anskaffet en OnePlus, får du mange funktioner og finesser, du kan teste. Mobiltelefonen tilbyder en rigtig god lydkvalitet via de dobbelte højtalere med klar lyd uden forstyrrende forvrængning. En anden virkelig god nyhed er, at mobiltelefonen også er udstyret med et kamerasystem, der på mange måder minder om Oneplus (den dyrere model). I gode lysforhold tilbyder Oneplus Nord fantastisk ydelse i billederne, med en høj grad af detaljer og et bredt dynamisk omfang.

Sørg for at passe godt på din mobiltelefon ved at købe et Oneplus Nord-cover. Et prisvenligt cover kan være afgørende for om mobiltelefonen vil overleve et eventuelt tab på jorden eller ej. Her har vi samlet mange smarte og trendy Oneplus Nord-covers fra blandt andet populære Spigen, et markedsledende mærke indenfor holdbare og sikre mobilcover. IMAK tilbyder også fine og slidstærke covers til mobiltelefonen, som futuristiske covers i transparent eller røgfarvet TPU. Disse Oneplus Nord-covers er meget fleksible, hvilket giver et bedre greb, samt beskytter godt mod eventuelle stød.

Skift nemt stil med et Oneplus Nord cover

Tilbehør til mobiltelefonen er noget af det bedste der findes. Ved hjælp af smarte Oneplus Nord-covers, mobiletuier, gribebånd og kortholdere kan du tilpasse mobiltelefonen til din livsstil. Du har måske også lyst til at matche mobiltelefonen med dagens outfit? Mobiltelefonen er med os overalt, hver eneste dag. Med andre ord er mobiltelefoner blevet et fast tilbehør, vi har i hånden det meste af tiden. På SkalHuset.dk kan du bestille et mobilcover i en stil, der matcher dit tøj eller måske en begivenhed. Er du på vej til en jobsamtale eller skal du på arbejde? Bestil et af vores eksklusive lædercovers med integreret kortetui. Når du ønsker at tage stabile selfies eller undgå at tabe mobiltelefonen i ansigtet, kan du finde mere smart tilbehør hos os, som for eksempel gribebånd fra Adidas eller mobilholder fra Spigen.

Husk at et Oneplus Nord-cover kan beskytte mobiltelefonen mod hårde stød, men da coveret kun dækker kanterne og bagsiden på mobiltelefonen, er displayet fortsat udsat. Sørg for at du også husker at bestille en ordentlig skærmbeskyttelse. Denne beskytter forsiden af mobiltelefonen mod ridser og stød, og er desuden modstandsdygtig over stænk og støv. Bestil favoritcoveret til din Oneplus Nord allerede i dag!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn