• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy S20 Plus - Oplader - Adaptere - Kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Splinterny og med en række nyheder – Samsung Galaxy S20 imponerer med sin revolutionerende kamerateknologi, utrolige ydelse og med sin fremtidssikring til 5G. Mobiltelefonen har fået et reelt løft med ny og opdateret software, 108 megapixel kamera samt 100x zoom. Spørgsmålet er om dette virkelig bare er en mobiltelefon eller en avanceret computer med et indbygget professionelt kamera. Til dig som er en lykkelig ejer af Samsung Galaxy S20 plus, har vi meget smart tilbehør, der kan forenkle hverdagen og maksimere samtlige funktioner i din mobiltelefon. Vores øvrige tilbehør til Samsung Galaxy S20 plus omfatter alt fra stilfulde covers og etuier til ladestationer, hovedtelefoner, kamerastativ og ledninger.

At Samsung Galaxy S20 plus koster en del, kan ikke fejes ind under gulvtæppet. Selvfølgelig er prisen berettiget med tanke på alle de nye løsninger enheden tilbyder, og du vil sandsynligvis ikke miste telefonen. Sørg for at du har en virkelig slidstærk skærmbeskyttelse samt et etui eller cover til mobiltelefonen. Derudover tilbyder vi også mange trendy og praktiske kortholdere. Disse kan du nemt sætte fast på hvilket som helst etui, hvor du også kan opbevare dine kort og kørekort.

Den bedste lyd blandt Samsung Galaxy S20 plus øvrige tilbehør

For at nyde mobiltelefonens fantastiske farvegengivelse og lys vil du garanteret se både film og serier via telefonen. Sørg for, at du også får den bedste lyd med et par gode hovedtelefoner. Vi på SkalHuset.dk tilbyder mange forskellige hovedtelefoner til Samsung, som trådløse in-ear hovedtelefoner fra JVC eller Skullcandy. Selvfølgelig tilbyder vi også storfavoritten Jays og deres a-Seven on-ear hovedtelefoner. Perfekte til når du er i omgivelser med meget støj, eksempelvis i træningscenteret eller ombord på flyet. Bestiller du et par trådløse in-ear hovedtelefoner fra Jays følger der desuden et praktisk ladeetui med. Når du ikke vil lytte til musik længere, lægger du bare hovedtelefonerne ned i etuiet, der så begynder at oplade dem på ny. Fuldt opladet klarer du en hel rejse over Atlanterhavet med hovedtelefonerne.

Apropos ladere fås et varieret sortiment af ladestationer blandt vores øvrige tilbehør til Samsung Galaxy S20 plus. Du er sandsynligvis også træt af snoede kabler og ledninger derhjemme. Så hvorfor ikke investere i et par fine ladeplader? Disse sætter du i stikkontakten (skjuler ledningen pænt), og så er det bare at placere mobiltelefonen på pladen for at den skal begynde at oplade. Lad dig inspirere af trendy modeller i marmor, eller noget mere stilrent som for eksempel grå eller sort.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn