• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

iPhone 7 Cover

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Udover Apples innovative funktioner og løsninger findes der noget andet, der gør netop iPhone-modellerne så utroligt populære - valgmulighederne blandt covers og tilbehør. Der er få producenter, der tilbyder et lige så stort sortiment af sjove, trendy og praktiske covers som dem til iPhone. Her har vi samlet alle vores covers til iPhone 7. Du kan vælge og vrage blandt både innovative hybrid-covers fra Spigen og eksklusive covers fra Richmond & Finch. Til dig der værdsætter kvalitet og sikkerhed, er Spigen et godt valg. Deres Armor-serie indeholder nogle af de mest stødsikre covers på markedet inden for deres prisklasse. Du skal aldrig mere bekymre dig om at mobilen tager skade, hvis du taber den. Designet er samtidig utroligt lækkert med et panserlignende udtryk.

Leder du efter noget mere feminint og trendy? Hos SkalHuset.dk tilbyder vi mange slags covers til iPhone 7 med flotte mønstre, som for eksempel leopardmønster, marmorinspireret, tropisk tryk og grafiske mønstre. Vi har også covers med tilbehør, som for eksempel covers med tilhørende stropper, som du kan tage om halsen eller sætte på tasken for øget sikkerhed.

Beskyt mobilen med et cover til iPhone 7

Med et slidstærkt cover og en skærmbeskytter kan du beskytte mobilen mod ridser og mærker samt grimme og ødelagte kanter. Desuden holder mobilen meget bedre, såfremt du skulle være uheldig og tabe den på gulvet. Hvorfor ikke anskaffe dig et par forskellige covers til din iPhone 7? Her finder du mange forskellige design, materialer og egenskaber. Gennemse vores populære covers fra Karl Lagerfeld. De findes i forskellige design, og passer naturligvis til fashionistaen. Eller lys op i mørket om vinteren med et farverigt cover, måske med tropiske motiver som palmeblade, tigre, junglemotiver og flamingoer!

Mange af vores covers har desuden smarte ekstra-funktioner som kortholder på bagsiden af coveret, remme for bedre greb og nøgleringe. En mobil kan hurtigt blive kedelig at se på, og netop derfor finder du et stort udvalg af covers, så du ofte kan ændre udseende på din mobil, ligesom du skifter tøj til hverdag.

Når du har skaffet dig en iPhone 7, vil du naturligvis gerne have, at den holder sig pæn så længe som muligt. Hvis du er ekstra påpasselig med mobilen, vil vi varmt anbefale et Love Mei-cover. Der findes få, der kan slå deres sikkerhedsdesign og egenskaber som 360 graders beskyttelse. Coveret er desuden udviklet med en stabil aluminiumsramme sat fast med skruer såvel som fleksibel silikone og hærdet glas. Coveret tåler støv, hårde stød og vandstænk.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn