• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPhone 13 Pro Max Cover

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 13 Pro Max Cover 

Med et cover til din mobiltelefon beskytter du enhedens bagside, samtidig med at du får flere valgmuligheder, når det kommer til farve, mønster og materiale. Sæt et personligt præg på din mobiltelefon, og giv den en sikker beskyttelse mod slitage i samme ombæring! Ved at give telefonen beskyttelse ved hjælp af de rette produkter, kan du forlænge levetiden på enheden, og på den måde nyde den højteknologiske funktioner i længere tid. På SkalHuset.dk tilbyder vi mobilcovers fra varemærker, hvor både funktion og æstetik er i fokus, og vi har et bredt sortiment af produkter, der passer til din iPhone 13 Pro Max.

Køb cover til mobilen på SkalHuset.dk

Vi tilbyder mobilcovers af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med et traditionelt mobilcover beholder du den kompakte og lette oplevelse af din iPhone 13 Pro Max, samtidig med at du giver bagsiden ypperlig beskyttelse mod ridser og anden slitage. Med tanke på hvor meget du anvender din mobiltelefon, og hvor meget den letter din hverdag, er det ikke en dårlig idé at udstyre telefonen med tilbehør, der holder den intakt. Det kræver nogle gange ikke meget for at få ridser på mobilen, men ved hjælp af vores produkter, kan du undgå dette i størst mulige omfang. Find et mobilcover i neutrale eller mere unikke farver og mønstre, og komplementer gerne købet med en skærmbeskyttelse i plastfilm eller hærdet glas. Da mobilcoveret kun beskytter bagsiden af din iPhone 13 Pro Max, er det en god idé at også give forsiden lidt kærlighed. Med en skærmbeskyttelse bliver telefonen ekstra holdbar, hvis den bliver tabt på jorden, samtidig med at du undgår mindre ridser og slitage, som nemt opstår ved daglig anvendelse. Vi har også et bredt udvalg af mobiletuier i form af tegnebogsetuier i vores sortiment, som passer perfekt, hvis du vil opbevare betalingskort og lignende i samme etui som telefonen. På den måde kan du spare plads i tasken, og få en sikker beskyttelse hele vejen rundt om telefonen.

Bredt sortiment af prisvenligt mobiltilbehør

Foruden covers og etuier kan du også finde kabler, adaptere, powerbanks og meget andet hos os på SkalHuset.dk. Vi tilbyder alle typer af produkter, der kan understøtte dagens konstant opkoblede samfund! Tag et kig på vores brede udvalg, og anvend gerne filterfunktionen for at gøre det lettere at finde det, du søger. Læg din bestilling allerede i dag, og få din pakke med hurtig levering. Du kan også føle dig tryg med 90 dages åbent køb!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn