• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy A41 Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Smartphones er skrøbelige skabninger, som relativt let går i stykker, hvis ulykken er ude uden beskyttelse. Et stødabsorberende cover eller etui er derfor et vigtigt must for mange brugere. Hos os på SkalHuset.dk tilbyder vi en hel del forskellige former for mobilbeskyttelse til næsten alle smartphones. En af de smartphones vi tilbyder beskyttelse til er Samsung Galaxy A41. Under kategorien "Samsung Galaxy A41 Etui" kan du finde vores brede udvalg af etuier, som passer perfekt til denne mobiltelefon. Tjek vores udvalg, og se nærmere. 

Et etui er nærmest som et låg, der kan fastgøres til mobilen. Dette låg lægger man på touch-skærmen, når mobilen ikke er i brug, hvilket giver det stødfølsomme glas relativ stor beskyttelse mod stød. Dette betyder altså, at et etui giver beskyttelse hele vejen rundt på din Samsung Galaxy A41 fra bag- til forsiden, hvilket effektivt beskytter hele mobilen fra hverdagens små ulykker. 

Mobiletuierne som vi tilbyder på SkalHuset.dk til din Samsung Galaxy A41 er lavet af slidstærke materialer og med et flot design. Eksempler på vores mobiletuiernes materialer er PU-læder, TPU og hård plast. Disse materialer er stødabsorberende og giver mobilen den beskyttelse, du søger ved et etui. Ud over det giver mobiletuiet et flot look, som både er dejligt at se på og røre ved. 

Et mobiletuis udseende er vigtigt for os her på SkalHuset.dk. Det er vigtigt, da vi vil give alle vores kunder chancen for at give deres mobiltelefon deres helt egen stil, hvilket et mobiletui virkelig kan gøre. Vi tilbyder etuier i alle mulige farver, motiver, mønstre og designs, så netop du kan finde det som allerbedst passer til din stil og din Samsung Galaxy A41. 

Mobiletuierne i vores webshop er ikke bare flotte og sikre, men også meget praktiske. De er nemlig såkaldte tegnebogsetuier, hvilket betyder, at etuierne er kombinerede tegnebøger og mobiletuier. Dette indebærer, at låget har en del lommer til kort og kontanter. På denne måde kan du praktisk og nemt have dine penge og værdigenstande med dig sammen med din Samsung Galaxy A41. Hvis du har dine ting samlet på denne måde, er der mindre risiko for, at de bliver væk. 

Vi på SkalHuset.dk tilbyder dig som kunde altid den bedst mulige kundeservice, og derfor har vi en kundesupport, som du hellere end gerne må kontakte med spørgsmål eller tanker. Du kommer i kontakt med os ved at skrive til support@skalhuset.dk, i chatten her på hjemmesiden eller på Facebook Messenger, og derfra hjælper vi dig med dine spørgsmål eller tanker. Leveringstiden hos os er kun 1-3 arbejdsdage, så du kan modtage dine varer så hurtigt som muligt. Omkostninger til fragten står vi for og returretten er altid 90 dage. 

Hos os er du velkommen til at kigge efter det tegnebogsetui, som passer bedst lige netop til dig!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn