• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy A71 Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Det er næsten et must at have din fine, nye Samsung Galaxy A71 i et etui. Hos os på SkalHuset finder du mange forskellige etuier, i en masse forskellige farver, designs, prisklasser og materialer. Du finder materialer som for eksempel TPU, PU-læder og selvfølgelig ægte læder. Hvilket materiale du vælger, kommer an på hvad der passer dig bedst, og hvordan du bruger dit mobiletui. Et mobiletui i ægte læder ældes rigtig fint, og holder ofte længe, men er oftest dyrere end for eksempel PU-læder eller TPU, som ikke ældes lige så godt, men er meget mere prisvenligt. Med vores store udvalg af etuier til Samsung Galaxy A71 har vi produkter i flere forskellige prisklasser, og derfor er det noget til næsten alle.

Et mobiletui beskytter mod ridser og stød på for- og bagsiden af din Galaxy A71. Mange etuier har ofte også andre praktiske funktioner som flere rum til for eksempel bankkort eller en stativfunktion. Du kan også få et tegnebogsetui til din Samsung Galaxy A71, som har flere rum til kort, og i nogle udgaver et større rum til kontanter, og ofte lukkes de med en smart magnetisk flap, der sørger for at flappen ikke åbner ved en fejl. Udover tegnebogsetuiet har vi også etuier til Galaxy A71 med stativfunktion. Hvis du ser mange videoer eller film på din mobil, er dette et godt alternativ, for med et mobiletui med stativfunktion kan du stille din A71 i en optimal vinkel, i stedet for at holde den, når det er en længere video eller film. 

Vi på SkalHuset har etuier til fra en række forskellige brands, der alle fremstiller produkter i god kvalitet. Vores etuier fås i flere fine farver, design og motiver - alt sammen for at du kan gøre din Samsung A71 så personlig som mulig. Med den store mængde mobiletuier, der fås hos os, kan vi forhåbentligt møde netop dine behov. 

Uanset hvad du leder efter, kan vi på SkalHuset hjælpe dig. Hvis du mod forventning ikke skulle finde noget, der passer dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@SkalHuset.dk, så hjælper vi dig der!  

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn