• Forsendelse fra 19 DKK (sporbar fragt fra 39DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Forsendelse fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPhone 13 Pro Max

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 13 Pro Max

Hvert år står ivrige Apple-entusiaster klar til at købe den seneste model af iPhone, og i 2021 er det iPhone 13, der bliver introduceret. iPhone 13-serien udgives i fire forskellige modeller, men iPhone 13 Pro Max er den, som mange øjne drages mod. Med denne model får du en meget stor 120 Hz-skærm og stilrent design, som giver en topmoderne følelse. Kameraerne i iPhone 13-serien har desuden fået en opgradering, og nu kan du tage billeder i automatisk astrofotoindstilling - perfekt til dig, der vil kunne fange stjernerne eller månen på billedet! iPhone 13 Pro Max bidrager med kamerafunktioner, du har aldrig tidligere har oplevet, og faktum er, at den optiske billedstabilisering og flytbare sensor sammenlignes med professionelle systemkameraer. Du kan med andre ord regne med en topmoderne enhed med højteknologiske egenskaber. Selve udseendet på telefonen er stadig stilrent, dog har modellerne fået et lidt tykkere design med tanke på, at batterikapaciteten er blevet forbedret. Selv kamerahylsteret på iPhone 13 Pro Max er blevet en anelse grovere for at give et stilfuldt og sømløst design.

Vi på SkalHuset.dk fornyer og opdaterer vores brede sortiment løbende, og nu kan du også glæde dig over en lang række forskelligt tilbehør til iPhone 13 Pro Max. Denne enestående model vil give dig så meget glæde, at det kun giver mening at udstyre den med tilbehør af høj kvalitet. Vi tilbyder produkter, der kan beskytte din iPhone 13 Pro Max mod stød, slag, ridser, revner og anden slitage - opdag vores sortiment med mobiletuier, mobilcovers og skærmbeskyttelse. Vi vil give vores kunder mulighed for at sætte et personligt præg på deres mobiltelefon, og derfor tilbyder vi et alsidigt udvalg fra flere forskellige varemærker. Uanset om du er på jagt efter et stilrent cover eller et ekstra holdbart mobiletui, kan du finde det, du søger, hos os.

Cover og etui til iPhone 13 Pro Max

De fantastiske muligheder, der findes i denne model, bør du opretholde ved at beskytte telefonen på den allerbedste måde. En skærmbeskyttelse er et sikkert kort, når det kommer til at holde telefonen intakt og fin. Du applicerer skærmbeskyttelsen sømløst over den store skærm og giver den en sikker beskyttelse mod ridser og anden slitage. På den måde kan du lægge mobilen ned i håndtasken sammen med dine andre ting og slippe for at bekymre dig for om nøgler eller hårbørsten laver ridser i mobilskærmen. Uanset hvor forsigtig du er, er der en risiko for at du nogle gange vil tabe telefonen på jorden, og med en skærmbeskyttelse er skærmen ekstra holdbar, når uheldet er ude. En skærmbeskyttelse beskytter forsiden af telefonen, derfor er det en god idé at også give bagsiden ekstra sikkerhed. Vi tilbyder en række forskellige mobilcovers til iPhone 13 Pro Max i forskellige farver og materialer, så du kan finde den variant, der falder i din smag. Du kan også finde praktiske tegnebogsetuier, der kan tåle stød og slag, i vores sortiment. Hvad med et tegnebogsetui i flot PU-læder? Beskyt din telefon 100% med dette premium håndværk, som giver en elegant beskyttelse hele vejen rundt om telefonen.

Alt det du skal bruge til din trofaste følgesvend

De fleste tager deres telefon med dem overalt, hvor de går hen, og vi tilbyder en række forskelligt, praktisk mobiltilbehør, der vil understøtte din mobilbrug betydeligt. Hvis du ofte er på farten, kan en powerbank være praktisk at pakke ned i tasken, da du kan oplade telefonen overalt, uden at du skal bruge en stikkontakt. Vi tilbyder også opladningsledninger af høj kvalitet, og trådløse opladere som betyder, at du slipper for kludder med ledningerne. Du kan også finde adaptere til at synkronisere telefonen med en TV-skærm, og forskellige kabler, der tillader dig at overføre filer fra telefonen til computeren. Find det du skal bruge fra SkalHuset.dk i dag!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn