• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy S21 Ultra Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Samsung Galaxy S21 Ultra Etui

Opdater din Samsung Galaxy S21 Ultra på en både stilfuld og beskyttende måde ved at bestille et af vores prisvenlige etuier i høj kvalitet. De etuier du finder på SkalHuset.dk er udviklet af anerkendte mærker med høj brugervenlighed, tiltalende design og bedste mulige materialevalg i tankerne. Find dit favoritetui i vores brede udvalg, og bestil med hurtig levering og fri fragt allerede i dag! Derefter kan du udnytte din Galaxy S21 Ultras fantastiske egenskaber som normalt, men nu med en tryg følelse af, at den er beskyttet mod irriterende skader og ridser.

Etuier af høj kvalitet for en behagelig brugeroplevelse

Her har vi samlet alle etuier tilpasset til den populære S21 Ultra - en smartphone med alt det du ønsker af en moderne og højfunktionel smartphone. Sats for eksempel på nogle af vores etuier med indbygget stativ for at nyde serier og film på den store skærm uden at holde mobilen i hænderne, eller iklæd den i et etui med smarte kortlommer på indersiden for at slippe for at bære både telefon og pung med dig. Etuiet fås desuden i en lang rækkke farver, materialer og design, så du kan vælge netop det som passer dig og din livsstil bedst. For et stilrent og klassisk udtryk anbefaler vi vores mobiletuier i brun, sort og mørkeblå, mens vores modeller i rød, grøn eller lyserød bidrager til et iøjnefaldende og personligt udseende. De er selvfølgelig fremstillet i materialer af høj kvalitet, som for eksempel PU-læder og TPU for at tilbyde en så lang holdbarhed og høj støddæmpning som muligt. Find dit favoritetui i vores brede udvalg her på SkalHuset.dk!

Køb prisvenlig etuier til Samsung Galaxy S21 Ultra på SkalHuset.dk

Da etuiet kan lukkes, beskytter det både den store skærm og telefonens finish på kanter og bagside. Det betyder, at du trygt kan lægge den i rygsækken eller tasken, når du er på farten, uden at du behøver være urolig for at resten af dine ting skal give den skader eller ridser. Når du bruger telefonen og etuiet er åbent, er det en god idé, hvis skærmen fortsat beskyttes, hvilket vores prisvenlige skærmbeskyttelse er skabt til at gøre. De placeres nemt ovenpå mobilens display og fungerer som en ekstra beskyttelse mod ydre påvirkning. Du finder dette og øvrigt tilbehør til Galaxy S21 Ultra online på SkalHuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn