• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

Apple Watch Armbånd

Bemærk, at dette kun er tilbehør til Apple Watch. Uret er ikke inkluderet.

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Med et Apple Watch virker mulighederne uendelige. Du kan svare på og modtage beskeder, foretage samtaler, lytte til musik og følge et kort. Selv om du mangler WiFi, kan du stadig bruge smartwatch til meget, lige fra at registrere træningspas og lytte til podcast til at handle på Apple Pay, måle EKG, oxygenniveauet i blodet og meget mere. Ja, som du kan høre, er der mange forskellige finesser og funktioner. Og af den grund vil du sandsynligvis altid bære dit Apple Watch.

For at kunne matche dit ur med din stil, uanset om du er på vej på arbejde eller gør dig klar til fest, tilbyder vi et stort udvalg af fine Apple Watch-armbånd. Her kan du vælge blandt mange farver, materialer, design og teksturer. Er du er vild med funktionalitet og sporty indslag? I så fald bør du tjekke vores stilfulde silikone-armbånd fra Puro ud. Disse er tilgængelige i mange farver, som for eksempel marineblå, lyserød, lilla og hvid. Vi har naturligvis også mere klassiske og eksklusive Apple Watch-armbånd af ægte læder, blandt andet i farverne mørkebrun, cognac og beige. Perfekt til at matche til den hvide skjorte eller til jakkesættet.

Varier Apple Watch-armbåndet efter dit humør

Takket være et bredt sortiment med Apple Watch-armbånd er det nemt at finde armbånd til enhver begivenhed. Vi tilbyder flotte modeller i både farverig silikone og eksklusivt læder og rustfrit stål. Disse armbånd er selvfølgelig vandresistente, ligesom uret, hvilket betyder, at de ikke tager skade, når du sveder, det regner eller når der kommer vandsprøjt på armbåndet. Som ejer af for eksempel en iPhone eller Samsung Galaxy, er det en lignende følelse at kunne sætte et ægte Apple Watch rundt om håndleddet. Men noget af det bedste er selvfølgelig tilbehøret. At kunne skifte cover på mobiltelefonen for at matche stilen eller til at skifte mellem forskellige armbånd til uret, er små detaljer som gør en stor forskel i hverdagen.

Føles det som om det har regnet i flere år, og du ikke har set solen siden 1997? Hvorfor ikke live en trist dag op med et farverigt armbånd. Hver gang du tjekker hvad klokken er, besvarer en samtale eller af en anden anledning ser på håndleddet, mødes du af et skønt farvespil. Nu kan du finde rigtige Apple Watch-armbånd hurtigere ved at filtrere søgningen ud fra hvilken model du har. Vi tilbyder armbånd til både Apple Watch 38 mm, 40 mm, 44 mm og 42 mm.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn