• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPhone 13

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 13

Den årlige lancering af iPhone-telefonerne plejer at være en stor og vigtig begivenhed for alle tech-interesserede. iPhone er en meget populær og trendy enhed, hvis popularitet blot øges år for år, flere og flere mennesker vil eje en iPhone! Er du en iPhone-fan, der venter ivrigt på opdateringen hvert år? Så kan med glæde kigge vores sortiment igennem og finde det perfekte tilbehør til din nye følgesvend. iPhone 13 har et opdateret design i stil med iPhone 12 med firkantede kanter, som minder om iPhone 4 og 5. De fås i varianter med matsort overflade eller bronzefinish, og modellen har et kraftigere design, der tilfører en eksklusiv følelse. Når det kommer til kameraet har Apple givet alle modeller fra iPhone 13-serien billedstabilisering med sensorforskydning, præcis ligesom iPhone 12 Pro Max. Du kan også glæde dig over en opgraderet, ultrabred sensor på alle modeller, samt en funktion, der automatiseres, når månen eller stjernen ses på billedet, en såkaldt astrofotografiindstilling. Selve kamerahylsteret er også en anelse tykkere for at skabe et mere sømløst udtryk.

Iphone 13 er den seneste opgradering fra Apple, og SkalHuset står selvfølgelig til rådighed med alt tilbehør, som du får brug for til din nye telefon. Her kan du finde etui, mobilcovers, skærmbeskyttelse, adaptere og kabler til iPhone 13. Vi tilbyder et varieret sortiment, der passer til alle behov og præferencer. Uanset om du er på jagt efter et stilrent cover, et holdbar tegnebogsetui til din mobil eller andet praktisk mobiltilbehør, kan du finde præcis det du søger hos os.

iPhone 13 cover

Du kan finde støddæmpende covers til iPhone 13 i varierende design i vores sortiment, der ikke kun beskytter telefonen, men også bidrager til at skabe et personligt look. Da mobilcoveret kun beskytter bagsiden af mobilen, kan det være en god idé at anskaffe en skærmbeskyttelse, der sikrer mobilen en længere levetid. Vi tilbyder varianter i både hærdet glas og plastfilm, der er nemme at applicere og beskytter skærmen mod ridser og revner. Hvis du vælger en beskyttelse i plastfilm, får du en tyndere skærmbeskyttelse til en lavere pris, mens hærdet glas er mere holdbart og koster lidt mere. Har du en tendens til at tabe mobilen en gang imellem? Anskaf dig en variant i hærdet glas, til når uheldet er ude!

iPhone 13 etui

Mange Apple-fans har ventet i spænding på lanceringen af iPhone 13, og nu kan du tage et kig på vores udvalg af produkter, der er kompatible med den nye telefon. SkalHuset.dk tilbyder forskellige typer af mobiletuier, der er at foretrække, hvis du vil beskytte din telefon fuldt ud. Vores praktiske tegnebogsetuier er udstyret med lommer, hvor kørekort, kontanter og betalingskort kan opbevares. En nem og pladsbesparende løsning, der vil understøtte din hverdag uanset hvad! Hold styr på alle dine nødvendigheder på et sted, så du nemt kan få adgang til dem, samtidig med at du beskytter din iPhone 13 fra ydre skader. Opdag vores store udvalg af tegnebogsetuier til iPhone 13, også kaldt mobiltegnebøger, i holdbart PU-læder og en inderside af TPU.

Køb prisvenligt mobiltilbehør på SkalHuset.dk

SkalHuset.dk har lang erfaring og store kompetencer, når det kommer til salg af mobiltilbehør online, og vi tilbyder et enormt sortiment af beskyttelse, covers og etuier men også kabler og opladere. Opdag vores sortiment ved at klikke dig rundt på hjemmesiden, og anvend gerne filtreringsfunktionen for at hjælpe dig med søgningen. Har du spørgsmål? Du er varmt velkomment til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp! Du kan kontakte os på Facebook Messenger, e-mail samt i vores chat på vores hjemmeside. Bestil dit tilbehør til iPhone 13, og glæd dig over hurtig levering, flere betalingsmuligheder og 90 dages åbent køb.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn