• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

Øvrig kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Står du også med en DC-port i hånden uden mulighed for tilkobling? Uanset hvilket ledningsproblem du har, kan du med garanti finde det du mangler blandt vores øvrige ledninger. Her har vi samlet alt fra USB til DC, audio-kabler, lydkabler til Lightning og meget mere. Moderne mobiltelefoner stiller os overfor nye udfordringer, specielt med tanke på, at stort set alle har konverteret til USB-C-porte. Måske står du selv med dine yndlingshovedtelefoner, men uden mulighed for at tilkoble dem mobiltelefonen? Hos SkalHuset.dk finder du mange forskellige typer ledninger som bidrager til at forenkle din hverdag med mobiltelefonen. Her får du desuden smarte ledninger, der åbner for nye muligheder som eksempelvis at tilslutte mobilen til en ekstern vekselstrømsadapter gennem en DC-kontakt.

Mange mobiltelefoner tilbyder i dag fantastiske muligheder, når det kommer til lyd. For at transportere lyden direkte ind i hovedtelefonerne på en så god måde som overhovedet mulig, kan du benytte såkaldte AUX-kabler. Lyden påvirkes meget lidt gennem disse kabler, så du kan nyde en bedre lydoplevelse. Mange hovedtelefoner er desuden udviklet med netop en AUX-port, hvilket betyder, at du kan få brug for et specielt lydkabel til Lightning. Hos SkalHuset.dk finder du mange lydkabler i forskellige længder, så du kan finde den perfekte længde til for eksempel tilkobling til bilen, stikkontakten under sengen eller i køkkenvinduet.

Find den rigtige variant blandt vores øvrige ledninger

Du er sikkert klar over, at der findes meget forskelligt tilbehør til både iPhone, Samsung og Huawei. Det er imidlertid ikke altid, at du kan bruge de samme ledninger, og det kan være besværligt. Hvordan ved du hvilken type indgang mobiltelefonen har? Nogle mobiltelefoner kommer med en USB-A-port og andre med USB-C. En kendt indgang som iPhone-brugeren imidlertid genkender er Apple Lightning-indgangen. Den har eksisteret siden 2012 og bruges i dag til både iPhones, iPads og iPods. Indgangen fungerer både til dataoverførsel som til meget forskelligt tilbehør.

Andre almindelige indgange som bruges til lydoverførsel er 3,5 mm/AUX. Det praktiske ved netop AUX-indgangen er, at den normalt kan bruges i bilen. Både iPhone og iPod har samme type kontakt til headset-indgangen. Hos SkalHuset.dk tilbyder vi mange forskellige ledninger, og mange med netop USB-C-port. Denne port blev introduceret i 2014 og er siden da blevet almindelig i nye smarttelefoner. Årsagen? Den kan tage imod signaler fra alle USB-typer. Desuden er den ens i begge ender, hvilket betyder, at du ikke behøver at tilkoble den “rigtige side”.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn