• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

iPhone 12 - Oplader - Adaptere - Kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

SkalHuset.dk stræber altid efter at have et bredt udvalg af produkter og tilbehør til iPhone 12. Vores sortiment består af produkter som trådløse hovedtelefoner, covers, etuier og øvrigt tilbehør til din smartphone. Der kan være behov for tilbehør, hvis originalproduktet går i stykker eller skal opdateres, eller måske man vil købe en længere ledning til opladeren. Der kan være mange årsager til nyt tilbehør!

Et populært produkt er vores trådløse hovedtelefoner fra XQISIT. Hovedtelefonerne fås i tre varianter og er kompakte og kraftfulde. Hovedtelefonerne passer rigtig godt til iPhone 12. Designet er elegant og enkelt, og passer til alle typer af brugere. XQISITs produkter fås i en høj kvalitet, og har også noget kaldet ANC (Active Noise Cancelling), der reducerer unødig støj fra omgivelserne. Opladningen af hovedtelefonerne foregår i opladningsetuiet, og de begynder at oplade, så snart du stopper dem ned i etuiet. Hovedtelefonerne har en 5.0 Bluetooth-forbindelse, og er nem at parre med nye enheder. Spilletiden i hovedtelefonerne varierer lidt og ligger mellem 3-7 timer, og du har også 24 timers batteritid med opladningsetuiet. Hovedtelefonerne kan købes fra 399 kr. til 999 kr., og er et godt alternativ til de originale hovedtelefoner, der følger med ved køb af iPhone 12. 

SkalHuset.dk har mange års erfaring med tilbehør til mobiltelefoner og fremfor alt til iPhone. Når man har købt en ny iPhone 12 kan det ske, at man ønsker yderligere tilbehør, der gør hverdagen lidt nemmere. Det kan for eksempel være der er behov for ekstra ledninger til opladning, et par trådløse hovedtelefoner eller en adapter, for blot at nævne nogle eksempler. Husk at bestille dit tilbehør hos os på SkalHuset.dk, og få det leveret hjem til dig indenfor kort tid. Hvis du bestiller på hverdage inden kl.16.00, så pakker og sender vi din ordre samme dag. 

Hvis du har ønsker til et specifikt produkt, som du savner i vores sortiment, er du varmt velkommen til at kontakte os på support@skalhuset.dk eller skrive til os via chat eller Facebook. Vi tager gerne imod jeres forespørgsler og tip til nye og gamle produkter. Hvis du har spørgsmål om nye produkter, så besvarer vi sådanne spørgsmål via mail, Facebook eller vores chatfunktion. Du er velkommen til at handle dit tilbehør til iPhone 12 hos os på SkalHuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn