• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy A72 Cover

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Samsung Galaxy A72 Cover 

Det betaler sig altid at investere i et mobilcover, der beskytter din telefon mod skader, stød og ridser på den måde forlænges telefonens levetid. Samsung Galaxy A72 er en af Samsungs populære mobiltelefoner med kraftfuldt batteri, fantastisk kamera og hurtig og følsom skærm. Det er altså en rigtig god telefon, der er værd at beskytte, og som holder længere, hvis du investerer i et mobilcover. Her på SkalHuset.dk har vi samlet et bredt sortiment af forskellige covers, men selvfølgelig finder du også mobiletuier og skærmbeskyttere her. Mange synes, at en mobilbeskyttelse med kortlomme er både flot og praktisk. I et tegnebogsetui er der nemlig plads til at opbevare både betalingskort og kontanter. En skærmbeskyttelse beskytter forsiden af telefonen mod stød og ridser og er tilgængelig både i hærdet glas og som plastfilm, men hvis det er et mobilcover til Samsung Galaxy A72 du leder efter i dag, er du kommet til det rette sted. Nå skal vi bare se hvilken type cover, der passer bedst til dig!

Mobilcover i forskellige materialer og farver

Mobilcovers til Galaxy A72 fås flere forskellige farver. Hvilken farve synes du er fin på coveret? Et ensfarvet cover i sort eller brun ser stilrent og klassisk ud, men vi har også mere farverige covers i for eksempel rød, blå og hvid, og der findes også covere med mønstre og figurer. Det næste spørgsmål er hvilket materiale du synes passer til et mobilcover. Du kan for eksempel vælge et cover af ægte læder, PU-læder, hård plastik, TPU eller silikone.

Bestil mobilcover på SkalHuset.dk 

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af mobilcovers til Samsung Galaxy A72. Her vil du hurtigt og nemt finde et førsteklasses og prisvenligt cover, der opfylder alle dine behov. Vælg det mobilcover, der passer dig bedst – et magnetisk cover, et ekstra stødsikkert cover, et farverigt og mønstret cover eller hvorfor ikke et eksklusivt og lidt luksuriøst cover i ægte læder? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder det du søger efter, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din bestilling. Du fanger os for eksempel via e-mail, Facebook Messenger eller via vores chat på hjemmesiden. Når du bestiller et mobilcover fra SkalHuset.dk, tilbyder vi altid hurtig levering, flere forskellige betalingsmuligheder og åbent køb i 90 dage.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn