• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Huawei P30 Pro Skærmbeskytter

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

På skalhuset.dk ønsker vi altid, at din telefon skal være så sikker og så godt beskyttet som muligt. Derfor sælger vi en række forskellige Huawei P30 Pro skærmbeskyttere i både hærdet glas og plastfilm for at kunne tilbyde dig beskyttelse, der passer til dine behov. En beskyttelsesfilm på din mobilskærm holder ikke kun mobilen flot, men forebygger og beskytter den også mod skader, der kan føre til unødvendige omkostninger, så du i stedet kan bruge pengene på noget andet. 

En skærmbeskytter lavet af almindelig plast er til dig, der er lidt mere forsigtig med din mobil eller ved, at risikoen for uheld, der giver revner eller ridser i skærmen, er lille. Denne beskyttelse er nemlig kun lavet af en tynd plaststrimmel, hvilket betyder, at den ikke er så stødsikker som en i hærdet glas. På trods af dette beskytter plastfilmen godt mod mindre ridser og revner, der kan påvirke din Huawei P30 Pro, hvis uheldet alligevel er ude.  

Hvis du i stedet ønsker en stærk og stødsikker beskyttelsesfilm, skal du vælge en Huawei P30 Pro skærmbeskytter med hærdet glas. Det hærdede glas bliver stort set som et ekstra glas på din smartphone, og beskytter skærmen mod både større ridser og revner. Til din Huawei P30 Pro kan vi også tilbyde de populære skærmbeskyttere i hærdet glas fra Copter - Exoglass. Exoglass er en skærmbeskytter, der takket være en kemisk hærdningsteknik ved fremstillingen er lykkedes med at opnå en hårdhedsgrad, der svarer til cirka tre gange øget hårdhed i forhold til andre skærmbeskyttere. Den giver også effektiv beskyttelse til skærmen mod eksponering af kemisk aggressive miljøer og stød. Hvis dette glas skulle sprække, behøver du heller ikke være bange for at få knust glas i fingrene eller på gulvet, da elasticiteten og modstandsdygtigheden i det forstærkede PET-filmlag sikrer, at det knuste glas forbliver på plads på mobilskærmen. 

Som ejer af en Huawei P30 Pro kan du få præcis den hjælp og støtte, du har brug for til at gennemføre dit køb af en beskyttelsesfilm til din telefon. I tilfælde af spørgsmål eller problemer i forbindelse med din købsproces er du mere end velkommen til at kontakte os i vores chat her på hjemmesiden, på Facebook Messenger eller support@skalhuset.dk. Hvis du foretager din ordre hos os på skalhuset.dk inden kl. 16 på en hverdag, sendes ordren allerede samme dag, og hvis du fortryder dit køb, kan du altid sende dine produkter retur inden for 90 dage. Dette forudsat at produkterne er hele, og at emballagen er ubrudt. 

Vi ønsker, at du som kunde får en god oplevelse, når du handler hos os på skalhuset.dk, og derfor stræber vi efter, at vores kunder altid skal være så tilfredse som muligt. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. 

Hjerteligt velkommen til skalhuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn