• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

iPhone 5/5S/SE 2016

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 5/5S/SE 2016

iPhone 5S er den nye grundmodel i Apples sortiment. Her får man meget telefon for få penge - dette er iPhonen alle tegnebøger har råd til!

Søger du et cover, der passer til iPhone 5S? Perfekt! Så er du havnet det helt rette sted! Her på SkalHuset.dk finder du alle mulige forskellige covers til din Apple-telefon. Der findes både hårde og bløde covers, samt billige covers, hvor du kan opbevare for eksempel kontokort og buskort.

Vi er bevidste om, at et mobilcover er så meget mere end bare en beskyttelse. Coveret afspejler også hvem, der ejer telefonen. Derfor har vi et stort udvalg af prisvenlige mobilcovers og mobiletuier, så du kan finde et i din smag, eller hvorfor ikke flere covers til at pifte din telefon op med. Her findes for eksempel covers med masser af bling-bling, blomster, guldcovers og covers, der forestiller videospil. Vores covers til Apple iPhone 5S er både fine, anderledes og billige. Vi håber, at du finder et cover, der passer til netop dig!

Foruden beskyttelse til din telefon, kan det være en god idé med en ekstra oplader. Man ved aldrig, hvornår den gamle oplader stopper med at virke! Det sker nemlig ofte, når du har allermest brug for ekstra batteri, som hvis du er på jagt efter Pokémons. På SkalHuset.dk finder du billige opladere til iPhone 5S, der betyder, at du aldrig skal gå i panik, når din telefon advarer dig om lavt batteri.

På vores hjemmesiden har vi også klassiske ensfarvede covers, billige bilholdere, kabler og meget mere som kan være uundværlige at have til din mobiltelefon. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Her på SkalHuset.dk har vi altid fri fragt, så du kan bestille dine nye og fine produkter hjem uden ekstra omkostninger.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn