• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Sony Xperia 5 - Oplader - Adaptere - Kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Smarte powerbanks, fantastiske hovedtelefoner, beskyttende covers og meget mere. Tag din mobil til nye højder ved at bestille øvrigt praktisk tilbehør til din Sony Xperia 5 hos os. Her kan du finde forskellige komponenter der gør, at du kan udnytte mobiltelefonens funktioner endnu bedre. Blandt andet kan du få en mere komfortabel hverdag med vores praktiske mobilholdere til bilen, perfekt når du skal køre efter GPS eller lytte til musik. Vores stilrene ladestationer fra Pitaka er også en smart investering, så du aldrig mere behøver at udrede ledninger før opladning. Du placerer i stedet mobiltelefonen på ladestationen, der afgiver den rette mængde strøm. Netop ladestationer er tilgængelige i mange forskellige udførelser, fra anti-slip-måtter til multifunktionelle ladestationer med mulighed for at oplade alt fra mobiltelefonen og tabletten til dine trådløse hovedtelefoner og til og med din Nintendo Switch!

Hos SkalHuset.dk kan du desuden finde meget andet tilbehør til Sony Xperia 5 som for eksempel komponenter indenfor lydgengivelse. Vi tilbyder nogle af markedets bedste mærker inden for hovedtelefoner, som for eksempel JVC, Urbanista, Skullcandy og Jays. Afhængig af om du foretrækker trådløse hovedtelefoner eller et par med ledning, in-ear eller on-ear, så har vi alt du kan tænkes at have brug for til at maksimere brugen af din mobiltelefon.

Gør livet sjovere med Sony Xperia 5 øvrigt tilbehør

Hvad er en mobiltelefon uden et flot udseende? Med vores covers og etuier til Sony Xperia 5 har du muligheden for at variere udseendet på mobiltelefonen, præcis som du varierer din tøjstil. Vi tilbyder desuden praktiske covers og etuier med mulighed for at opbevare kort og sedler. Her finder også træningsentusiasten et stort udvalg, såsom vores sportsarmbånd til mobiltelefonen. Med disse slipper du for at holde telefonen i hånden, når du er ude og løbe. Vores produkter indenfor øvrigt tilbehør til Sony Xperia 5 behøver ikke at koste særligt meget, men kan alligevel forenkle hverdagslivet. Som for eksempel med praktiske mobilstativer og -holdere. Perfekt til når du vil sætte telefonen i horisontal stilling for at se på videoer, eller når du vil have mobiltelefonen stående for at følge en opskrift.

En anden praktisk detalje, som mange mobilbrugere har fået øjnene op for, er vores mobilringe. Disse sætter du nemt på bagsiden af coveret eller mobiltelefonen, hvilket giver et mere komfortabelt og sikkert håndgreb. Mobilringen giver desuden bedre stabilitet, når du skal tage selfies eller læse en e-bog via mobiltelefonen, mens du ligger i sengen. Der er altså ingen risiko for at tabe mobiltelefonen i ansigtet. Bestil dine favoritter blandt øvrigt tilbehør til din Sony Xperia 5 og maksimer brugen af din mobiltelefon!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn