• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

iPhone 12 Mini Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Alternativet til et traditionelt mobilcover til iPhone 12 Mini er et mobiletui. Et etui både beskytter og giver din telefon smart opbevaringsplads, hvilket er meget brugbart. I dag er etuierne flot designede for at passe til hverdagen hos alle typer af mennesker. SkalHuset har mange års erfaring med etuier til mobiltelefoner, og arbejder sammen med et hav af producenter og mærker, som for eksempel XQISIT og Krusell for at nævne et par populære mærker til dit iPhone 12 Mini etui. Vi fylder hele tiden vores sortiment og lager op med covers og etuier til iPhone 12 Mini. iPhone 12 Mini etuier fås i enkle design samt tegnebogsetui, til den som ønsker plads til kreditkort, kontanter og kvitteringer. 

I dag fremstilles iPhone 12 Mini mobiletuier i forskellige typer af materialer som for eksempel PU-læder, spaltlæder og ægte læder. Hvilket materiale du skal vælge afhænger af, hvilken følelse du vil have på etuiet. PU-læder er bedre for pengepungen end ægte læder, da det er fremstillet af kunstigt, vegansk læder, men har måske ikke den samme levetid som et etui i ægte læder. Spaltlæder er en blanding af dyrelæder og PU-læder. Ægte læder er præcis som det lyder, kun fremstillet af dyrelæder, og er perfekt til dig, der vil have en eksklusiv følelse på dit mobiletui. Ægte læder er lidt dyrere end de andre alternativer, men så får man kun en endnu bedre holdbarhed på sit mobiletui. 

iPhone 12 Mini mobiletuier giver, præcis som traditionelle mobilcovers, en ekstra beskyttelse mod ridser, skader ved tab og anden slitage. Etuier fungerer som et hylster over din iPhone 12 Mini og mange vælger et iPhone 12 Mini-etui, netop for det skal beskytte deres nye ejendel. Så er det bare et plus, at du får lidt ekstra plads til kort og lignende, hvis du vælger et iPhone 12 Mini tegnebogsetui. Mobiletuier fås i dag i et hav af farver som sort, rød, blå, lyserød, grøn og så videre. Der findes også nogle produkter, der er "slim", hvilket betyder, at etuiet ikke føles så kluntet i hånden, når du har sat mobilen i etuiet. 

Hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt i vores sortiment eller måske savner du et bestemt produkt, så kontakt venligst support@skalhuset.dk eller skriv i vores chat. Vi hjælper dig gerne og tager varmt imod alle tips om iPhone 12 Mini-produkter og tilbehør. SkalHuset hjælper dig også som kunde ved en eventuel købsproces, hvis der dukker nogle spørgsmål eller problemer op. Velkommen hos os på SkalHuset - Danmarks bedste kanal til mobilcovers og mobiletuier. Hos os får du kvalitet og holdbarhed, når du køber et iPhone 12 Mini-etui! 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn