• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

iPhone Xr Skærmbeskytter

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

At anskaffe sig en skærmbeskyttelse til din iPhone Xr er den absolut bedste forsikring, du kan få. En skærmbeskyttelse er ofte ridsefast, og du slipper for at bekymre dig om, at skærmen skal gå i stykker, når uheldet er ude. Din iPhone Xr er helt klart mere sikker med en skærmbeskytter fra skalhuset.dk. 

En skærmbeskytter fås i mange forskellige design og forskellige typer materialer. Moderne mobilbeskyttere er ofte så gode, at du ikke mærker nogen forskel ved berøringen. Materialet i dag er ofte hærdet glas, hvilket giver en god imitation af skærmen på din iPhone Xr. Hos os på skalhuset.dk finder du mange forskellige mærker som Copter, Spigen, Tech21, ZAGG, PanzerGlass, Samsung og Terrapin for at nævne nogle få. Der er alt fra dyrere skærmbeskyttelser til billigere varianter. Skærmbeskyttere fungerer ofte rigtig godt i kombination med et mobilcover eller mobiletui. Skærmbeskytternes holdbarhed er normalt også god, og hvis man passer godt på sin iPhone Xr, kan man bruge den samme beskyttende film i 1-2 år. Vi anbefaler altid at købe et mobilcover eller mobiletui, når man investerer i en skærmbeskytter for at få fuld beskyttelse omkring hele telefonen. Skærmbeskyttelsen beskytter mod ridser, snavs og støv, og et cover eller etui beskytter mod skader fra stød og fald. 

Efter vores mening burde køb af en beskyttende film eller en skærmbeskytter være det oplagte valg, når man køber en helt ny smartphone. Skærmen er telefonens centrale punkt - ingen skærm, ingen telefon! Skærmen er ofte dyr at reparere, hvis ulykken er sket. Sørg for at skaffe en skærmbeskytter i dag. skalhuset.dk har gratis forsendelse på alle ordrer, og du kan vælge sporbar forsendelse mod et tillæg på 49 kr., hvis du ønsker. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 16 på en hverdag, pakker og sender vi din ordre samme dag. Alt for at du kan modtage din skærmbeskyttelse så hurtigt og nemt som muligt!

Hvis du har spørgsmål om et specifikt produkt eller ønsker et produkt, som mangler i vores sortiment, er du velkommen til at skrive til os på support@skalhuset.dk eller skrive til vores chat eller Facebook Messenger. Vi besvarer dine spørgsmål så hurtigt som muligt og hjælper dig gerne i din købsproces! Vi er professionelle og eksperter inden for beskyttelsesfilm til iPhone og har skærmbeskyttere til de fleste modeller fra hver producent. Velkommen til skalhuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn