• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

OnePlus 8T - Oplader - Adaptere - Kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

OnePlus 8T er mobilproducentens seneste flagskibsmobil og en stor succes. Nogle af nyhederne i 8T er blandet andet nye kameraer, en ny type skærm samt et nyt batteri, der muliggør ultrahurtig opladning. Har du allerede fået fat i en OnePlus 8T? I så fald kan du tjekke alle vores smarte og praktiske OnePlus 8T-øvrige tilbehør ud. Her har vi samlet alt fra kabler og ekstra opladningskabler til trådløse opladere, hovedtelefoner, stativer og meget mere. 

Kameraet (eller kameraerne) i den nye OnePlus 8T giver rigtigt gode billeder med en forbedret farvegengivelse og desuden bedre skarphed selv i mørke. Hvorfor ikke tage billederne til nye højder ved at bestille et eksternt stativ? Vi på SkalHuset.dk tilbyder blandt andet populære tripods med fleksible og justerbare ben. Dette stativ kan hænges op i en gren eller placeres på ujævne underlag, så du kan tage endnu bedre billeder. Anvend timerfunktionen og tag et billede af hele familien! 

Et andet smart tilbehør, som kan forenkle hverdagen, er vores eksterne kortholdere, disse kan du nemt klistre fast på mobilcoverets bagside og på denne måde have dine bankkort og kørekort med dig uden at skulle skæbe på en taske. Her kan du også finde eksterne kortholdere med ring. Denne ring giver dig bedre greb om mobilen, mens den også kan fungere som et stativ. 

Forenkl hverdagens opgaver med OnePlus 8T øvrige tilbehør

Træt af at holde mobilen, når du laver mad for at følge en opskrift? Her kan du finde rigtig flotte stativer og mobilholdere fra Baseus. De tilbyder praktiske og justerbare stativer i aluminium, perfekt til køkkenbrug. Stil mobilen op og find en opskrift frem, derefter er det bare at begynde med madlavningen. For at slippe for fedtede fingeraftryk og grimme ridser bør du også sørge for at bestille en ordentlig skærmbeskyttelse samt renseklude. Du behøver kun at pudse i nogle få sekunder for at skærmen bliver helt fedtfri og skinnende ren! 

Vidste du, at OnePlus 8T har en rigtig god lyd og tilmed flere valgmuligheder for lydegenskaber end tidligere? Når du tilslutter et par hovedtelefoner i mobilen, har du forskellige lydindstillinger at vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge, hvor meget bas du vil have, eller om du hellere vil vælge en forudindstillet mulighed, såsom filmlyd. Sørg for at bestille et par gode hovedtelefoner, som du kan bruge sammen med telefonen. Her fås både in-ear- og on-ear hovedtelefoner med såvel kabel som i trådløst design. De trådløse varianter kan ofte oplades på samme ladestationer som mobilen, så længe de er Qi-kompatible. 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn