• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Apple AirTag

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Apple Airtag Holdere

AirTag er det seneste produkt fra Apple. AirTag er en smart lille sporingsenhed, som du sætter på dine nøgler, i din taske, tegnebog eller måske i bilen for ikke at miste det du leder efter. Disse enheder skal man også sætte fast på en smart måde. Det er derfor vi hos SkalHuset har smart tilbehør til dette produkt. En type af tilbehør er Apple AirTag-holder med en nøglering. Denne sætter du nemt på din nuværende nøglering, og så vil du aldrig mere smide dine nøgler væk. En holder med nøglering kan du selvfølgelig også sætte fast på andre ting, som for eksempel din rygsæk eller rejsetaske.  

Apple Airtag Nøglering

En anden slags holder der kan bruges er Apple AirTag-cover i silikone. Disse covers fås i forskellige varianter og beskytter dine AirTags lidt bedre. Der findes både covers med lange og kortere stropper. Disse er måske mere optimale at sætte fast på eller i en rejsetaske eller anden slags bagage. Vi vil se flere holdere til AirTag fra en række kendte producenter som Spigen og Nomad. Spigen introducerer holdere, der holder til lidt hårde kår, og Nomad med holdere i læder. Nomad introducerer også et produkt, som sørger for at du ikke mister dine solbriller.

I dag vil Apple AirTag ikke fungerer med andre enheder fra for eksempel Samsung, Huawei eller lignende, men kun til iPhone. Om det bliver understøttet af andre enheder end iPhone i fremtiden står uklart og er nok ganske usandsynligt. 

Apple Airtag Tilbehør

Vores tilbehør og etuier til AirTag fås udover i silikone, også i PU-læder eller såkaldt kunstlæder, ægte læder fra Nomad og hård plastik fra blandt andet Spigen. Også holdere med nøglering fremstillet i TPU vil komme på markedet fremover. Holderne og etuiet fås i en række forskellige farver som sort, blå, lyserød, grøn, gul, lilla og hvid, altsammen for at man let kan kende forskel på sine Tags, hvis man har flere. Og udover nøgler, tasker, computertaske, briller og hvad det nu end er, man ikke vil miste, vil vi femover se en række forskellige anvendelsesområder. Får vi halsbånd til hunden eller katten? Hvem ved? Dette er nok kun begyndelsen på de mange brugsområder, som folk vil finde til sine Apple Airtags.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn