• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

iPhone Xs Max Etui

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone XS Max Etui


Vær et skridt foran alle andre, og køb et etui til din helt nye mobiltelefon. Hos os kan du købe kvalitative covers samt en skærmbeskyttelse til favorable priser. Den nye iPhone XS Max fra Apple er high-tech men skrøbelig, så husk at beskytte din nye bedste ven!

Hvilket etui er du på jagt efter?
Vi er klar over, at intet menneske er ens, og det samme gælder mobiltelefoner. Derfor investerer vi i et bredt sortiment, der passer til alle vores kunder og alle mærker inden for mobiltelefoner. Til din nye iPhone XS Max tilbyder vi eksempelvis:

    Mobilbeskyttelse
    Mobiletui
    Etui med kortholder/pung


Vi ser det som lidt af en sport at kunne forkorte din søgning efter den perfekte skærmbeskyttelse eller mobilcovers. Hvis du bestiller dit produkt i den rigtige farve og model inden kl. 16.00, sender vi din ordre samme dag.

Vores mærker
Som kunde, hvad enten du er nybegynder på området eller en garvet rotte, skal du altid være i stand til at finde det perfekte mobiletui uden nogen former for besvær. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment, så der er noget for alle. Her er tre af vores mest populære mærker:

Baseus
Baseus er en gigant på markedet for mobilbeskyttelse. Derfor er vi selvfølgelig også blevet deres samarbejdspartner! Køb deres eksklusive og kvalitative mobilbeskyttelse i hærdet glas direkte hos os. Glem endelig ikke at tage et ekstra kig på deres Touchable Case.

Dux Ducis
Dux Ducis har evnen til at levere en både elegant og stilfuld mobilbeskyttelse til favorable priser. Derfor har vi selvfølgelig valgt at forhandle deres stilfulde og nyttige skærmbeskyttelse. Hvis du leder efter lidt ekstra luksus i hverdagen, er et tyndt skincase i guld fra Dux Ducis det oplagte valg.

Apple
Hos SkalHuset elsker vi Apple, og eftersom du er landet på denne side, er du sikkert på udkig efter et etui eller cover til din nye iPhone XS Max. Og du skulle gerne have heldet med dig. Apple står bag flere funktionelle, stilfulde og varierede former for mobilbeskyttelse. Det er perfekt til dig, der har investeret i deres mobiltelefoner. Apple er en mester i at skabe nyttige wallet cases. Som den stolte ejer af den nye iPhone XS MAX, kan du således erhverve dig en flot mobilbeskyttelse, der også fungerer som kortholder.

Glem ikke...
At vi også er forhandlere af andet tilbehør til din iPhone XS Max. Hos os finder du både trådløse opladere og stativer!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn