• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPhone 13 Pro - Oplader - Adaptere - Kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

iPhone 13 Pro – opladere, adaptere og kabler

På SkalHuset.dk kan du finde alt det, du har brug for til at få den bedste oplevelse med din iPhone 13 Pro. Vi tilbyder produkter i varierende prisklasser i rigtig høj kvalitet med målet, om at alle vores kunder skal have mulighed for at købe godt mobiltilbehør, der ikke koster spidsen af en jetjager. iPhone 13 Pro er en model fra Apple, som har spændende kamerafunktioner, stilrent design og en stor skærm. For at kunne nyde din telefon så meget som muligt, er det en god idé at udstyre den med et beskyttende etui, men også en god opladerledning, diverse adaptere og kabler. Dette kan du nemt finde hos os! Køb praktisk mobiltilbehør, og nyd hurtig levering, flere forskellige betalingsmuligheder og 90 dages åbent køb.

Mobiltilbehør som forenkler din mobilbrug

Vi tilbyder flere forskellige opladere til din iPhone 13 Pro, der bidrager med varierende funktioner og kapacitet. Foruden opladningskabler kan du finde trådløse opladere i vores sortiment, hvilket passer godt til dig, der er træt at kludder med ledningerne ved sengebordet eller under skrivebordet. Vi tilbyder også praktiske kabler, der kan hjælpe dig med at overføre filer fra telefonen til computeren eller andre enheder, og kabler der understøtter USB, Multiport og USB-A. Hvis du vil tilslutte din iPhone 13 Pro til en TV-skærm, tilbyder vi en række forskellige adaptere med understøttelse af HDMI i vores sortiment. Ved hjælp af de rigtige kabler og ledninger, kan du uden bekymring synkronisere eller oplade telefonen! Du kan være, at du er på jagt efter en powerbank til at anvende, når du er på farten? Tag et kig i vores store udvalg af powerbanks i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at oplade telefonen, når du ikke er tæt på en stikkontakt.

Køb mobiltilbehør i høj kvalitet til lave priser

SkalHuset.dk står til rådighed med produkter til mobiltelefonen, som kan understøtte din mobilbrug, og desuden beskytter enheden mod slag og stød. Tag et kig på vores hjemmeside, og anvend filterfunktionen til at finde det, du søger. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker, er du varmt velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi, der arbejder på SkalHuset.dk, har en bred kompetence, som vi gerne deler ud af. Læg din bestilling inden klokken 16.00, så pakker vi dine varer og sender pakken samme dag. Vi stræber efter at gøre det nemt for vores kunder at bestille mobiltilbehør på nettet!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn