• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Har du også anskaffet dig den spritnye Samsung Galaxy S20 FE? Mobilens ydeevne, hurtighed, kameraer og batteritid er imponerende. Mobilen er udviklet med flagskibschippen, en helt ny chip-innovation fra Samsung, der giver dig en ultrahurtig datahastighed. Dertil er mobilen forsynet med 8GB ram med mulighed for at udnytte op til 1TB gennem et eksternt MicroSD-kort. Som om dette ikke var nok, er mobilen udviklet med forbedret NPU, der tager mobilens ydeevne til et helt nyt niveau. Den store hukommelse er noget som mange elsker, særligt os, der tager billeder som gale. Mobilen har altså en indbygget hukommelse på 128GB men med mulighed for endnu mere lagringsplads. Dette betyder, at du ikke behøver at huske dig selv på at slette film og videoer. 

Men er mobilen sikker så? Som med alle andre mobiltelefoner er Samsung Galaxy S20 FE også sart i sit chassis. Dog har telefonen fået en IP68-bedømmelse, hvilket betyder, at du kan sænke mobilen ned i vand i op til 1,5 meters dybde og i hele 30 minutter. Dette betyder også, at mobilen kan bruges selvom regnen står ned i stænger. Mobilen er desuden beskyttet mod støv og stænk. For at slippe for grimme ridser bør du dog sørge for at anskaffe et flot Samsung Galaxy S20 FE-cover. Her har vi samlet samtlige covers til mobilmodellen, alt sammen så du nemt kan finde en ny favorit. 

Flotte og holdbare Samsung Galaxy S20 FE-covers 

XQISIT, Otterbox, DG.Ming, Puro og endda Samsung selv har udviklet stilfulde mobilcovers til S20 FE. Her kan du vælge blandt ensfarvede og farverige mobilcovers i hård plast, slidstærke og industriinspirerede mobilcovers med stativfunktion og eksklusive covers fra Onsala i naturtro læder (PU-læder). Måske leder du efter et cover med specifikke funktioner? Her findes både covers med integrerede kortrum, udfoldeligt stativ og i trendy design. Vi har hentet en masse store og små varemærker hjem, som udvikler innovative Samsung Galaxy S20 FE-covers. 

Et mobilcover er en overkommelig og lille investering, der giver din mobil en længere levetid. Et cover er til en hvis grad stødsikker og kan redde mobilen fra en sikker død, hvis du skulle komme til at tabe den på jorden. Coveret beskytter mobilens bagside og kanter men efterlader selve displayet urørt. For at øge sikkerheden bør du derfor også bestille en skærmbeskyttelse. Vi på SkalHuset.dk tilbyder flere forskellige varianter af skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S20 FE, blandt andet fra Panzerglass og Copter.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn