• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer
Baseus

Baseus tilbyder blandt andet smarte bilholdere, der både oplader din telefon og holder den tilgængelig til eksempelvis brug af GPS.

Det rigtige tilbehør til din enhed både forenkler brugen af ​​og udvider mulighederne for din enhed.

 

Alle produkter fra Baseus er designet med forbruger- og brugervenlighed i tankerne. De er stilfulde og lette at bruge i hverdagen.

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Her på SkalHuset er vi stolte over at kunne tilbyde et af markedets største udvalg af kvalitetstilbehør til elektronikprodukter. I produktsortimentet finder du bl.a. covers, etuier, forskellige typer af holdere, opladere, kabler og batterier. Vi har ganske enkelt alle de produkter, der forenkler og optimerer din anvendelse af tablets, mobiltelefoner eller computere. Vi er stolte forhandlere af produkter fra Baseus. Dette varemærke tilbyder en lang række tilbehør til produkter fra Apple og Samsung. Baseus fremstiller covers, bilholdere og armbånd af en høj kvalitet og med et stilfuldt design. De forskellige produkter fås i flere farver og modeller, så uanset hvilken stil eller smag du har, er der højst sandsynligt noget, der passer dig her i vores webshop.


Vælger du det rigtige tilbehør til din tablet eller smartphone, bliver anvendelsen både nemmere og sjovere. Noget, Baseus har taget med i ligningen. Derudover kan produkterne hjælpe dig med at beskytte din elektronik mod miljøbelastninger såsom stød, fugt og snavs. I dag har vi både vores smartphones og tablets med på arbejde, rejser og selv i træningscentret. Ved hjælp af det rigtige udstyr og tilbehør får du en mere fleksibel anvendelse, og uanset hvilket behov du har, kan vi tilbyde en række gode produkter.


Her i vores webshop finder du tilbehør til favorable priser fra Baseus. Vi sørger altid for at tilbyde vores produkter til en rigtig god pris, fordi vi ikke synes, at tilbehør skal være unødvendigt dyrt. Derudover kan du altid handle hos os med gratis fragt. Vi tilbyder desuden hurtig levering, så du har dine produkter inden for kun 1-3 dage efter bestillingen.
Tjek vores sortiment af produkter fra Baseus, og find dine yndlingsprodukter. Hvis du ikke finder det, du søger efter, eller hvis du mangler noget i sortimentet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn