• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Satechi
Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Er du en person, der elsker praktiske gadgets, der gør hverdagen lidt ekstra nem? I så fald er mærket Satechi lige noget for dig. På SkalHuset.dk kan du finde Satechis smarte og praktiske tilbehør, som du meget vel kan have stor brug for i hverdagen. Tag et nærmere kig på deres produkter på vores hjemmeside for at forstå, hvad vi mener.

Satechi var en af de første virksomheder til at designe type-C produkter og er i dag blevet en af de førende virksomheder inden for dette område. Virksomheden har i dag formået at etablere sig i verden og tilbyder ikke længere kun type-C produkter, men nu også blandt andet smart home-produkter, computerudstyr og opladertilbehør. Hvis du med andre ord vil finde små og gode ting at forbedre eller forenkle dine teknologiske produkter med, er Satechi det mærke, du skal se på. 

På SkalHuset.dk finder du alt fra Satechis trådløse iPhone-, AirPods- og Apple Watch-opladere til en USB-C multiport, der forenkler tilslutningen til forskellige arbejdsværktøjer, du muligvis vil bruge på samme tid på kontoret. Denne multiport er også let at tage med og følger dermed gerne med på dine forretningsrejser. Satechi tilbyder også vandafvisende tasker til bærbare computere, som vi hos SkalHuset.dk kan tilbyde i to forskellige størrelser, 16 og 13 tommer. Vi sælger disse i farven grå og anbefaler dem til dig, der ønsker en smart computertaske med nyttige små rum. 

På SkalHuset.dk er vi meget glade for at samarbejde med og sælge produkter fra mærket Satechi. Vi sælger stolt deres smarte produkter og er glade for at give vores kunder chancen for at kunne købe og nyde disse produkter, der kan gøre hverdagen lettere for mange. 

Hvis du er en gadgetfan og elsker små, smarte ting, der letter det daglige arbejde, er du mere end velkommen til at shoppe fra mærket Satechi på vores hjemmeside SkalHuset.dk. Bestil dine varer en hverdag før kl. 16.00, så pakker og sender vi allerede dine varer samme dag. Hvis din ordre placeres efter kl. 16 på en hverdag eller en weekend, sender vi dine varer så snart vi har mulighed for det. Leveringstiden er altid 1-3 arbejdsdage, så du som kunde kan modtage tingene hurtigt og begynde at bruge dem med det samme. Hvis du fortryder dit køb, er det altid muligt at returnere produkterne inden for 90 dage, så længe varens emballage er ubrudt, og selve produktet er ubrugt og helt. 

På SkalHuset.dk ønsker vi altid, at du som kunde skal være tilfreds og glad efter et besøg på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller overvejelser angående Satechi eller noget andet på vores hjemmeside, kan du altid kontakte os i chatten her på hjemmesiden, på Facebook Messenger eller på support@skalhuset.dk, så svarer vi dig, så snart vi kan. Satechi er et mærke, der ønsker at gøre hverdagen lidt lettere for dig, og det er det samme mål vi har på SkalHuset.dk. Vi er eksperter i de produkter, vi sælger, så spørg hellere en gang for meget end en for lidt, hvis der er noget, du undrer dig over. Husk, at du altid er velkommen i vores webshop. Find dine produkter fra Satechi hos os på SkalHuset.dk. 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn