• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

NOMAD

 

 

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

NOMAD

Varemærket Nomad blev grundlagt i 2012 i Santa Barbara, USA og producerer produkter som mobilcovers og etuier, trådløse opladere og ledninger. Deres vision er at altid tilbyde kunden et produkt af god kvalitet, som udfylder sin funktion, fremstillet af slidstærkt materiale med et flot design. 

Nomad har fremstillet sine covers og etuier af det bedste materiale for, at de skal være så holdbare som muligt. Coveret eller etuiet er derfor fremstillet af et gummilignende materiale, termoplastiske elastomerer (TPE), der tåler stød, og som beskytter din telefon, hvis du taber den fra en højde på cirka 2 meter. 

De har også anvendt førsteklasses læder. Deres materialevalg sørger for, at dit produkt vil være lige så flot og holde samme høje kvalitet efter flere måneders brug, som var det nyt. Da produkterne er fremstillet af ægte læder vil læderet få sin helt egen unikke patina.

På SkalHuset tilbyder vi flere produkter fra Nomad til jer kunder. Foruden deres cover og etui tilbyder vi også en trådløs oplader til Tesla Model 3 og deres smarte trådløse oplader Base Station. Med Base Station kan du lade to enheder trådløst, og samtidig to enheder via en USB-C port og en USB-A port. Det er en perfekt oplader til dig, der vil holde dig opdateret på alle planer. Base Station er fremstillet i valnød, hvilket giver den et unikt udseende fra de andre opladere på markedet. Den har endda "fødder" af gummi, så din oplader står sikkert. 

Nomad har en garanti på 2 år, der gælder alle deres produkter foruden kabler, garanti på kabler gælder i hele 5 år. 

På SkalHuset vil vi selvfølgelig gøre det nemt at handle for jer kunder. Derfor tilbyder vi altid fri fragt samt flere leveringsalternativer. Foretager du din bestilling på hverdage inden kl.16.00, sørger vi for at sende din ordre samme dag.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn