• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

XQISIT
Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

XQISIT

XQISIT er et varemærke med forskelligartet mobiltilbehør; mobilcovers, covers til AirPods, skærmbeskyttelse, hovedtelefoner, trådløse opladere og standardopladere med mere. Produkterne fra XQISIT leveres i flere farver til de enkelte mobiltelefoner. Deres covers fås i en række materialer, alt afhængigt af hvilken serie du vælger; TPU, PU-læder, silikone, men også et biologisk nedbrydeligt materiale. 

Hvis du vil træffe et mere miljøvenligt valg, når du køber et cover til din mobil, kan du vælge et cover fra XQISITs Eco Flex-serie. For hvert mobilcover, der sælges fra denne serie, donerer XQISIT en euro til Environmental Defense Fund (EDF). Du gør simpelthen en god gerning for miljøet, både når du køber cover, men også den dag, du ikke længere vil anvende coveret. I stedet for at smide det i en almindelig skraldespand lægger du det i komposten, så det kommer tilbage til jorden, uden miljøfarlig mikroplast eller kemikalier. Emballagen, som coverets leveres i, er ligeledes miljøvenlig. Materialet genbruges, og teksten er trykt med plantebaseret blæk.

Udover miljøvenlige mobilcovers har XQISIT også stilfulde trådløse opladere til en eller to enheder samt til skrivebordet eller bilen. Selvfølgelig har vi også mobilcovers i klassiske materialer som TPU og silikone i en række forskellige farver samt nyttige etuier med kortholder/pung. De er fremstillet af et dyrevenligt PU-læder, både med og uden aftageligt cover. Nogle etuier har desuden et smart stativ, så du kan se videoer, uden at skulle holde telefonen selv. Hvis du ikke er så meget for farver, men stadig vil beskytte din telefon mod ridser og snavs, er der også transparente produkter. Covers til AirPods fås til både første/anden generation af Airpods samt AirPods Pro. Vi har endvidere et større antal kabler i varierende længder og med forskellige forbindelser. XQISIT har også produceret hovedtelefoner af en høj kvalitet, og alle deres hovedtelefoner er trådløse, så du slipper for at rode med et kabel, hver gang du vil anvende dem.

I dag anvender næsten vi næsten alle en eller anden form for teknisk enhed. Hos SkalHuset ved, at du holder af at beskytte og tage hånd om din tekniske gadget. Derfor forvandler vi tilbehør, så du som kunde finder præcis det, du leder efter. Uanset om det handler om et cover til en mobiltelefon eller en skærmbeskyttelse til din tablet, kan vi hjælpe dig med at finde det, du har behov for. Selvfølgelig ønsker vi hos SkalHuset, at du som kunde bliver fuldt ud tilfreds med dit køb, og derfor har vi en fortrydelsesret på 14 dage og åbent køb i 90 dage, hvis du fortryder dit køb.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn