• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Vivanco
Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Vivanco

Vivanco tilbyder en række produkter af en meget høj kvalitet. Som værende en af de førende virksomheder inden for udstyr og ledning/stik-tilbehør i Europa står Vivanco konstant over for ændringer på markedet og skal derfor løbende udvikle både sine produkter og sit sortiment. Vivanco producerer produkter inden for flere markedssegmenter såsom informationsteknologi og telekommunikation. Vivancos koncept "Technology for Life" inkluderer virksomhedens fokus på at drive både Vivanco og markedet fremad. Vivanco betragtes som en cutting edge-virksomhed inden for udviklingen af attraktive produkter med hensyn til form, design og farve.

Hvis du søger efter et kabel, der holder i lang tid, har Vivanco de rette produkter. Uanset om du bare gerne vil have flere kabler til de forskellige rum derhjemme eller gerne vil have mulighed for at låne dem ud til andre, er du havnet det rette sted. Vivanco tilbyder et stort udvalg af forbindelser i minimalistiske farver, og de er udviklet af en virksomhed med mange års erfaring i branchen, med alle dens udfordringer og udfordrende vilkår. Et godt kabel kan være overraskende værdifuldt, når du indser, at du ikke længere skal udskifte det hver tredje måned, fordi det går i stykker. Med et kabel fra Vivanco kan du også have et længere kabel ved sengen, så du ikke behøver at ligge halvvejs nede på gulvet for at nå stikkontakten, eller et kortere på skrivebordet, så du undgår rod.  

I dag anvender vi næsten alle en række tekniske enheder. Hos SkalHuset ved vi, at du holder af at beskytte og tage hånd om dine tekniske gadgets. Derfor har vi valgt at forhandle tilbehør, så du som kunde finder det eksakte produkt. Uanset om det drejer sig om et etui til en mobiltelefon eller en skærmbeskyttelse til din tablet, kan vi hjælpe dig med at søge efter det, du har behov for. Selvfølgelig ønsker vi hos SkalHuset, at du som kunde bliver fuldt ud tilfreds med dit køb, og derfor har vi 14 dages fortrydelsesret og åbent køb i 90 dage, hvis du fortryder dit køb.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn