• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Urbanista

 

 

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Urbanista blev grundlagt i 2010 i Stockholm og har i løbet af de seneste år haft en eksplosiv vækst og har derfor også formået at etablere sig på markedet. Musik, kultur og mangfoldighed er hjertet i virksomheden, og produkterne er opkaldt efter større byer verden over.

Urbanista elsker byer. Bylivet er nemlig den store inspirationskilde, og det er også dét, vi hos SkalHuset selv stræber efter! Byernes forskelligheder samt individets forskellighed. Urbanistas design er inspireret af og dedikeret til byens indbyggere, uanset hvilken by i verden de kalder for "hjem".

Nogle eksempler på Urbanistas inspirationsbyer:

Stockholm

Tokyo

San Francisco

Chicago

Rom

Rio

Barcelona

New York

Melbourne

Seattle

Detroit

Urbanista og mennesket

Ved at skabe lydprodukter, der gør det nemt for dig til at lytte til din yndlingsmusik, uanset hvor du befinder dig, er disse hovedtelefoner for alvor dedikeret til folket. Ved hjælp af farve, form og den skandinaviske tradition skaber de produktet til et liv i bevægelse.

Hvorfor SkalHuset?

Er du også vild med musik, præcis som teamet hos SkalHuset? Med Urbanistas hovedtelefoner kan du bane vejen i hverdagen med din yndlingsartist i ørerne, lydbogen, du lytter til, eller hvorfor ikke lytte til den podcast, som der bliver reklameret for overalt?  

Vi ved, hvordan det føles, når ikke alt fungerer, og du står dér fortvivlet og er træt af, at hovedtelefonerne konstant driller! Du begynder seriøst at tænke på, om der findes en holdbar løsning? Og ja, det gør der! Med Urbanistas hovedtelefoner undgår du enhver form for støj i hovedtelefonerne, og det er en af de mange grunde til, at vi allerede er fans! Vi ved, at vi har kunder, der fører en aktiv og sporty livsstil, mens andre lever en mere tilbagetrukket tilværelse. Disse hovedtelefoner matcher din hverdag, uanset hvor du befinder dig. Hovedtelefonerne har en lang batterilevetid og kan nemt tilkobles Bluetooth. De har desuden stemmestyring, mikrofon og touchkontrol.  

Er du blevet en smule nysgerrig? Tag et kig på Urbanistas produkter, og find de hovedtelefoner, der falder i din smag. 

Bestil inden kl. 16.00, og så sender vi din pakke i dag. Husk, at der er gratis fragt på alle ordrer!

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn