• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Pela

 

 

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

PELA ECO FRIENDLY CASES

Med et flot design, der endda er miljøvenligt, er Pela verdens første rigtige bæredygtige cover. Det er slidstærkt nok til at beskytte telefonen fra ridser, og er også 100% bionedbrydeligt. Som en del af målet om at skabe en affaldsfri fremtid er Pela et stolt medlem af 1% for the Planet og coveret fås med en minimal emballage for at mindske udnødvendig indpakning.

Pela-coveret er fremstillet af Flaxstic®, der er lavet af komposterbart bioplast/elastomere og hørfibre. Materialet er blevet testet, og er fri for ftalater, bisfenol A (BPA), kadmium og bly. Coveret er børnesikkert og møder EU-standard EN 13432 for kompostering. Pela-coveret har et lavere CO2-aftryk end traditionel plastik. Du kan til og med kompostere coveret derhjemme.

OM VIRKSOMHEDEN

Efter en familierejse til Hawaii, hvor Jeremy Langs søn gravede plastik op på stranden, grundlagde Jeremy Pela med formålet at producere miljø- og menneskevenligt mobiltilbehør. Virksomhedens overgribende mål er at skabe en fremtid fri for affald. Derfor produceres Pelas produkter i et materiale de kalder Flaxstic®, som består af bioplast/elastomer og hørfibre, hvilket betyder, at Pela-coveret kan komposteres, hvis man ikke længere vil have det. Coveret fra Pela er verdens første 100% komposterbare mobilcover. Flaxstic® har gennemgået flere test og er fri for ftalater, BPA, kadmium og bly, og klassificeres som børnesikkert i Nordamerika, Europa, Australien og New Zealand. Takket være det mere miljøvenlige materiale har coveret både lavere kuldioxidaftryk og udslip af drivhusgasser end et cover fremstillet af almindelig plastik. 

Der er to grunde til at Pela anvender netop hørfibre. Den første er, at Jeremy, hvert år som barn, så hør-marker i sin hjemby brænde for at rense marken før den kommende sæson, og han undrede sig, om der ikke var en bedre anvendelse af resterne. Den anden grund er, at hørfibre er et restprodukt af hørolieindustrien i Canada, og dermed tager man hånd om affald samtidig med at man støtter landmanden økonomisk. 

Pela kombinerer et flot design i flere forskellige farver, mere miljøvenligt materiale og beskyttelse til din telefon. Mobilcoveret fra Pela beskytter mod stød, ridser og anden daglig slitage. Prikkerne i coveret er stykker af hørfibre og bidrager til coverets charme, da der ikke er to, der er ens. Pelas telefoncovers fås i en minimalistisk emballage for at mindske ressourceforbruget og det biologiske fodaftryk. Som en del af Pelas mål om at skabe en affaldsfri fremtid, er Pela et stolt medlem af 1% for the Planet, der betyder, at de donerer 1% af deres omsætning til almennyttige miljøorganisationer. 

I dag bruger næsten alle forskellige teknologiske enheder. Vi på SkalHuset ved, at du går op i at passe på dine tekniske ejendele. Derfor tilbyder vi et stort udvalg, så du finder præcis det du søger. Uanset om det handler om et cover til din mobiltelefon eller skærmbeskyttelse til din tablet, så kan vi hjælpe dig med at finde det, du søger. Selvfølgelig vil vi på SkalHuset gerne have, at du som kunde skal blive glad for dit køb, derfor har vi en 14 dages fortrydelsesret, samt et åbent køb der strækker sig over 90 dage, såfremt du fortryder dit køb.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn