• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

holdit
Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Fabrikant

  • Tæt

Holdit er et svensk firma grundlagt i 2004 på landets vestkyst, hvor deres hovedkontor stadig ligger den dag i dag. Det er dog først inden for de senere år, at de er vokset eksplosivt, og Holdit er nu et mærke, som næsten alle, der køber mobilcovers, har hørt om. De fremstiller covers og etuier til mobiltelefoner, covers til AirPods, computertasker og en række andre produkter. Coverne til mobiler og AirPods fås i de samme farvevariationer, hvilket betyder, at du fint kan matche dine hovedtelefoner med din telefon.

Hos os på SkalHuset.dk finder du de utroligt populære silikonecovers til en række forskellige mobiltelefoner, inklusive iPhone Xs, Huawei P30 Pro og Samsungs Galaxy S20-serie. Disse mobilcovers beskytter mod skader, der kan opstå i hverdagen, såsom ridser og stødskader samt mod støv og andet snavs. Telefoncoverne i netop silikone fås i mange forskellige farver, blandt andet rød, sort og gul. Nogle af de mest populære farver er moss green, ruby red og blush pink. Vi har også Holdits mønstrede mobilcovers, der er lavet af hård plast. Disse fås i flere forskellige mønstre, såsom zebra, slangeskind og logo-mønstre. De mønstrede covers fås også til flere forskellige mobiltelefoner som iPhone SE 2020, Samsung Galaxy S9 og iPhone 11-serien.

Vi har også etuier fra Holdit, som alle har den smarte funktion aftageligt cover. Det betyder, at coveret, man placerer mobiltelefonen i, sidder fast i selve etuiet ved hjælp af en magnet, og derfor kan man nemt fjerne og tage mobiltelefonen ud af det, hvis man for eksempel vil tale i telefonen uden etuidelen. Denne funktion giver dig to flotte produkter i ét, nemlig et cover, der giver din mobiltelefon et personligt præg og et etui med plads til to kort - perfekt til den, der vil undgå en separat pung. Etuiet fås både i mange forskellige farver og nogle forskellige mønstre, herunder mørkebrun, blomstret, beige og slangeskind.

I dag bruger næsten alle forskellige tekniske enheder. På SkalHuset ved vi, at du gerne vil beskytte og tage hånd om din tekniske ejendom. Derfor har vi samlet en række forskelligt tilbehør, så du som kunde kan finde nøjagtigt det, du leder efter. Uanset om det handler om covers til en mobiltelefon eller en skærmbeskyttelse til din tablet, kan vi hjælpe dig med at finde det, du har brug for. På SkalHuset ønsker vi selvfølgelig, at du som kunde skal blive tilfreds med dit køb, og derfor tilbyder vi en fortrydelsesret på 14 dage samt åbent køb på 90 dage, hvis du skulle fortryde dit køb.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn