• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

Samsung Galaxy S22 Series: Alt hvad du behøver at vide

 

Hvilken side af slagmarken er du egentlig på, Apple eller Samsung? Stor Samsung-fan eller ej - S22-serien har mildest talt meget at byde på! Hvis du er en loyal Samsung-fan, kan vi kun gætte på, at du er godt spændt på den længe ventede udgivelse, der forventes at blive lanceret i januar 2022. I betragtning af succesen med S21-serien, vil du bestemt heller ikke blive skuffet over den nye opdatering. Indtil videre er intet sikkert, men der har været mange rygter, og der er lækket information om S22-serien i løbet af det seneste år. Hvad kan du virkelig forvente af de fantastiske funktioner i Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra? Her tager vi alle spørgsmålstegnene!

Største forskelle fra S21-serien

Mange funktioner fra S21-serien vil naturligvis også blive anvendt i S22-serien. Blandt andet siges RAM-hukommelsen og lagerkapaciteten at være uændrede med den nye udgivelse, men du kan selvfølgelig også regne med mange ændringer og forbedringer. SkalHuset.dk har læst om alle de rygter, der indtil videre har omringet Samsungs tre nye flagskibe. Har du allerede en S21, S21 Plus eller S21 Ultra? Så kan det være interessant at vide, hvilke specifikationer der er mest forskellige fra din nuværende mobil, når du køber en enhed fra S22-serien.

Forskellige skærmstørrelser

Flere kilder hævder, at skærmstørrelsen på Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus vil være mindre end dens forgængeres. Men vælger du S22 Ultra, får du en lille stigning i skærmstørrelsen fra S21 Ultra. Ændringerne er dog i princippet minimale og vil sandsynligvis ikke påvirke din oplevelse væsentligt.

Bedre kamerafunktioner

Når det kommer til kamerafunktioner, forventes der store, positive ændringer. Til S22 og S22 Plus får du højst sandsynligt et hovedkamera på 50 megapixel, hvilket betyder en kæmpe forbedring fra S21. Hvad angår Ultra-modellen, er beskeden lidt mere uklar, men det hævdes, at hovedkameraet kan ende med hele 108 megapixel. Det betyder, at du får dobbelt (næsten under alle omstændigheder) så høj opløsning som med S21 Ultra!

Ændringer i batterikapacitet og opladningshastighed

Batterikapaciteten adskiller sig også fra den tidligere serie. Her er ændringen dog til det værre, eftersom størrelserne på batterierne siges at kunne reduceres, bortset fra S22 Ultra som bevarer samme størrelse. Når det er sagt, så er batterikapaciteten, ifølge rygterne, i så faldomkring 3700, 4600 og 5000 mAh, hvilket langt fra er dårligt. Ladehastigheden siges til gengæld at kunne forbedres fra S21-seriens 25 watt til hele 45 eller 65 watt. Dette er dog ikke helt klart endnu.

Samsung Galaxy S22

Det faktiske udseende af Galaxy S22 forventes at ligne S21 i ret stor grad. Skærmens dimension vil højst sandsynligt reduceres - fra 6,2 til 6,06 tommer - men ellers vil S22 i princippet være en identisk tvilling med S21. Mobilen vil blive fremstillet i stilfulde farver som grøn, roséguld, hvid og sort, så du nemt kan finde en variant, der passer til din personlige smag. Skærmens opdateringshastighed siges at ligge på 120 Hz, hvilket giver dig ekstremt jævn navigering blandt menuer og apps, og med den integrerede FHD+-opløsning kan du regne med et skarpt og sprødt indhold på skærmen. 

Chippen er 5G-kompatibel ligesom på Galaxy S21, hvilket betyder hurtig og stabil streaming, lynhurtig download og deling og en eksemplarisk spillefølelse. Det formodede 3700 mAh-batteri er til gengæld nok til en hel dags brug. Som tidligere nævnt har hovedkameraet en opløsning på 50 megapixel, men du får også en ultravidvinkel- og telephotosensor på hver 12 megapixel.

Samsung Galaxy S22 Plus

Der er en chance for, at Galaxy S22 Plus får en lidt fladere bagside og et andet kameraarrangement, mens skærmen reduceres fra 6,7 til 6,55 tommer. Ellers kan du genkende mobilen rent designmæssigt fra S21 Plus. S22 Plus vil blive tilbudt i de samme farver som S22 og har desuden nøjagtig samme kamerafunktioner, opdateringshastighed og FHD+-opløsning.

Så hvorfor vælge Galaxy S22 Plus i stedet for den almindelige S22? Først og fremmest er skærmen på 6,55 tommer en del større, hvilket er fremragende til dig, der godt kan lide at maksimere din mobiloplevelse. Som sagt er batteriet også stærkere med sin kapacitet på cirka 4600 mAh.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung har bestemt ikke sparet på krudtet, når det kommer til Ultra-modellen. Der er flere grunde til, at ordet "ultra" fik en plads i produktnavnet! Med Galaxy S22 Ultra kan du regne med en kæmpe skærm på 6,88 tommer og en imponerende QHD+-opløsning, der bidrager til en helt uovertruffen brugeroplevelse. Det forlyder også, at Galaxy S22 Ultra bliverden eneste mobil i serien, der er udstyret med en LTPO-skærm, hvilket også betyder, at enheden siges at have en variabel opdateringshastighed.

Designet på S22 Ultra adskiller sig også fra de to andre modeller i serien. Her ser det ud til, at teknologigiganten er inspireret af Galaxy Note-serien og dermed giver telefonen et mere kantet design. Ifølge flere rygter bliver farverne på S22 Ultra mørkerød, sort og hvid. Til gengæld er det kameraets funktioner, der gør, at S22 Ultra skiller sig mest ud! Først fik vi at vide, at enheden ville få et hovedkamera på 200 megapixel, men en senere rapport hævder, at det ender på 108 megapixel. Udover hovedkameraet får du også to telephotokameraer og et ultravidvinkelkamera på hver 12 megapixel. Hvis du syntes, at opløsningen var fantastisk på S21 Ultra, så falder du ned af stolen, når du tester kamerafunktionerne på S22 Ultra for første gang.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn