• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPad 10.2 Skærmbeskytter

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

At beskytte dine tekniske produkter på den bedst mulige måde er noget, der er en selvfølge for mange, især dem, der ejer en tablet. På SkalHuset.dk synes vi også, at man skal beskytte sine tekniske produkter så godt man kan, og derfor tilbyder vi covers, etuier, skærmbeskyttelser og andet øvrigt tilbehør, der kan beskytte din mobiltelefon eller tablet på den bedst mulige måde. iPad 10.2 er, som næsten alle andre tablets, ret skrøbelig og stødfølsom. SkalHuset.dk tilbyder derfor blandt andet skærmbeskyttelse til din iPad 10.2 for at forhindre ridser og revner på touchskærmen. 

En skærmbeskyttelse er en beskyttende film lavet af plast eller hærdet glas, som man sætter fast på tablettens egen glasskærm. En beskyttende film af hærdet glas er til dig, der er lidt mere uheldig med materielle ting. Det er nemlig en relativt stødsikker skærmbeskyttelse, der lægger sig som et ekstra glas på skærmen på din iPad 10.2. Hvis du for eksempel har børn, anbefaler vi en beskyttende film af hærdet glas, da ulykken let kan opstå, hvis koncentrationen forsvinder. 

En plastfilm er derimod til dig, der er lidt mere forsigtig og lidt mindre ulykkesudsat, når det kommer til dine materielle produkter. Den er lavet af en tynd plaststrimmel, som man sætter på tablettens egen skærm. En plaststrimmel lyder måske ikke af meget, men den beskytter skærmen på din iPad 10.2 overraskende godt mod mindre revner og ridser. 

Alle skal kunne bruge en iPad 10.2 uden frygt for, at den går i stykker. Denne tablet har så mange fordele og stor kapacitet til at hjælpe dig og din familie i hverdagen, at det er en skam, hvis den ikke bruges fuldt ud af alle. 

Spørgsmål og overvejelser kan let opstå, når du skal købe en beskyttende film. Det kan være svært at vide, hvilket mærke eller hvilken type beskyttelsesfilm der passer dig og din familie bedst. På SkalHuset.dk er vi eksperter i skærmbeskyttelse og hjælper dig meget gerne, hvis du har svært ved at bestemme, hvilken skærmbeskyttelse du skal have. Vi kan kontaktes på support@skalhuset.dk, i chatten her på hjemmesiden eller på Facebook Messenger ved spørgsmål og tanker om skærmbeskyttelse til dig med en iPad 10.2 eller et af vores andre produkter. 

Husk at passe på din tablet og beskytte skærmen mod skadelige revner og ridser med en skærmbeskyttelse fra SkalHuset.dk. En revnet skærm kan medføre unødvendigt høje reparationsomkostninger - penge, som du sandsynligvis hellere ville have brugt på noget andet. Husk, at vi hellere end gerne hjælper dig i købsprocessen og besvarer dine spørgsmål, så hurtigt vi kan. Nyd din iPad 10.2 på en sikker måde. Velkommen til SkalHuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn