• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

iPad 10.2 - Oplader - Adaptere - Kabler

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

At teknologien har avanceret hurtigt og udviklet sig utroligt meget på få år, er der vist ingen, der er gået glip af. Det, der blot var drømme for x antal år siden, er i dag på mange områder en realitet. Vi har den fantastiske teknologiudvikling at takke for dette. Et teknologisk produkt, der har eksisteret i en del år nu, men som har udviklet sig betydeligt fra den første udgivelse til de nuværende versioner, er tabletten. En af de nyere tablets på markedet er iPad 10.2. En sådan tablet har så mange forskellige funktioner og finesser, de første tablets ikke var i nærheden af at have, og er i dag en stor hjælp for mange i hverdagen. På trods af dette er det ikke altid kun tabletten, der er nødvendig for at gøre brugen så optimal som muligt. Nogle gange kræves der faktisk lidt ekstra tilbehør for at øge bekvemmeligheden. Tilbehør kan for eksempel være et par hovedtelefoner eller måske et stativ til at holde din iPad i stående eller liggende tilstand. 

Hvis du er interesseret i ekstra tilbehør til din iPad 10.2, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig et vidunderligt sortiment af forskelligt tilbehør til denne tablet, så du kan nyde brugen af din iPad 10.2 fuldt ud. Er du vild med musik? Så er det måske et par hovedtelefoner, du bør kigge på. Vi tilbyder et lille, men godt udvalg af hovedtelefoner til denne tablet, inklusive de populære Apple Original EarPods-hovedtelefoner. Med et par hovedtelefoner kan du, som tidligere nævnt, lytte til musik fra din iPad 10.2 i fred og ro eller måske se en film, uden at forstyrre nogen omkring dig. Ville det ikke være dejligt at kunne tage din tablet op på en togrejse og begynde at se en film uden at forstyrre andre? 

Et produkt, vi også har i vores webshop, er opladningskabler i forskellige længder og typer. I hverdagens kaos er det let at miste kabler, hvilket vi på SkalHuset.dk er meget bevidste om. Derfor tilbyder vi altid et relativt stort udvalg af opladningskabler, og i dette tilfælde til din iPad 10.2. Nogle kan lide at have dem på lager, mens andre køber et nyt, når det gamle går i stykker eller mistes. Under alle omstændigheder ønsker man oftest at modtage ledningen så hurtigt som muligt. 

Derfor har vi hos SkalHuset.dk altid en leveringstid på 1-3 arbejdsdage, og hvis det lykkes dig at placere din ordre en hverdag før kl. 16.00, pakkes produktet og sendes allerede samme dag. På denne måde får du altid dine produkter til din iPad 10.2 så hurtigt som muligt, så du kan begynde at bruge dem. 

Velkommen til SkalHuset.dk. Hos os får du altid produkter i god kvalitet med hurtig levering hjem til din dør!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn