• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

Biltilbehør

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Man tilbringer ofte meget tid i bilen, og hvad er så bedre end at kunne oplade telefonen under bilturen, så den har 100 procent batteri ved ankomst? SkalHuset har arbejdet med opladere og bilopladere i mange år og har et fantastisk udvalg af forskellige typer modeller. I vores webshop finder du tilbehør fra mange forskellige producenter som Sony, Smartline, Remax Dolfin, Spigen, Pitaka, Baseus, Thor, Satechi og Just Mobile Highway. Der er virkelig noget for enhver smag hos os. 

Når man skal vælge, hvilken biloplader man vil købe, skal man kigge efter en, der passer til telefonmodellen, man har. Bilopladere fås i USB-c, USB-A, lightning, micro-USB og også trådløs opladning. Der findes også opladere kaldet quick charger, også kaldet hurtigopladere på dansk. Disse opladere er mere kraftfulde end almindelige bilopladere, og med USB-c-udgangen kan man få en hurtigere og mere effektiv opladning af enheden. Perfekt, hvis man har brug for at oplade telefonen hurtigt på bilrejsen. For at hurtigopladning skal fungere optimalt, bør man have et opladningskabel, der kan håndtere højere ampere, så tjek en ekstra gang, om dit opladningskabel har de rette egenskaber, og at dine enheder understøtter Power Delivery (hurtigopladning). Du vil muligvis også have brug for at købe et USB-c-kabel, og disse plejer ikke at være inkluderet i pakken. Du finder de USB-c-kabler, du har brug for, her på SkalHuset. 

I vores sortiment har vi også utroligt smarte bilholdere, der tilbyder trådløs opladning. Opladeren har en infrarød sensor, der registrerer din telefon, når du placerer den i holderen. En meget smart og god opfindelse, der giver dig mulighed for at oplade din telefon og samtidig bruge GPS eller lignende tjenester på en tryg måde, mens du kører. Inden købet skal du tjekke, at opladeren er kompatibel med din telefon. Disse trådløse bilopladere er normalt kompatible med de fleste telefoner, men det kan være smart at dobbelttjekke, om opladeren har de rette tommer og størrelse, så din telefon passer i holderen. skalhuset.dk har også traditionelle bilopladere, der oplades ved hjælp af et almindeligt USB-kabel. Alt er tilgængeligt i vores webshop, klar til dig!

Hvis du har et specifikt spørgsmål om et produkt, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan enten chatte med os eller sende os en e-mail. Vi har mange års erfaring med bilopladere og vil med stor sandsynlig kunne hjælpe dig med dit fremtidige køb. Hvis du mangler eller ønsker et bestemt produkt, er du velkommen til at fortælle vores kundeservice om det. Vi hjælper dig gerne. Vi byder dig velkommen på skalhuset.dk!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn