• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Levering fra 19 DKK

 90 dages åbent køb

Samsung Galaxy A52 5G - Oplader - Adaptere - Kabler

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Merke

  • Tæt

Samsung Galaxy A52 og A52 5G Opladere – adaptere – ledninger

I vores store udvalg af produkter i forskellige prisklasser til Samsung Galaxy A52 og til Samsung Galaxy A52 5G finder du etuier, covers og skærmbeskyttere, men også opladere, adaptere og ledninger. Galaxy A52 såvel som Galaxy A52 5G er en mobiltelefon med mange funktioner, og for at kunne udnytte alle telefonens mange muligheder, kan det være nødvendigt at supplere med en ekstra oplader, en adapter eller en speciel ledning. Dette finder du hurtigt og nemt på SkalHuset.dk! Du er velkommen til bestille det tilbehør du mangler til din telefon allerede i dag. Vi tilbyder hurtig levering, sikre betalingsløsninger og åbent køb i 90 dage.

Tilbehør til en bedre mobilpræstation og batterilevetid

Det sparer både tid og humør at have flere forskellige opladere til mobiltelefonen. Det findes ting, der er sjovere at lave end at løbe rundt for at lede efter en ledning, ikke sandt? Her finder du opladere til din Samsung Galaxy A52 og til din A52 5G med forskellig kapacitet og funktioner. Du finder for eksempel produkter både til trådløs opladning og hurtigopladning. Perfekt når du vil undgå et rod af ledninger under skrivebordet, og når du har travlt med at komme ud af huset! Med en ledning kan du uploade og overføre billeder fra mobiltelefonen til en computer eller en anden enhed. Her finder du ledninger fra forskellige mærker med understøttelse af for eksempel USB, USB-A, USB Type C, Lightning og Multiport. Med rigtig oplader og ledning kan du synkronisere og oplade din mobiltelefon uden bekymringer. Her finder du også forskellige typer af adaptere til mobiltelefoner. Via en adapter med HDMI kan du for eksempel koble din Galaxy A52 eller din Samsung Galaxy A52 5G til en TV-skærm, når du vil se film eller serier.

Hurtig og tryg bestilling på SkalHuset.dk

Vi tilbyder produkter til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tag en rundtur på vores hjemmeside, og når du har fundet det du leder efter, lægger du nemt produktet i kurven. Vælg leverings- og betalingsløsningen, der passer dig bedst. Hvis du lægger din bestilling ind før kl.16.00, sender vi den hjem til dig samme dag. Det skal ikke være besværligt at handle online! Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din bestilling.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn