• Fragt fra 19 DKK (sporbar fragt fra 59 DKK)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

D30 - beskyttelsesmateriale

 

Vil du være sikker på, at din trofaste følgesvend – altså din mobiltelefon – får den bedste beskyttelse, der kan købes for penge? Så er mobiltilbehør lavet af D30-materiale det rigtige valg! Vi har nævnt det mange gange, og det er virkelig værd at nævne igen: ved at beskytte din nyindkøbte mobil fra dag ét med cover, etui og skærmbeskytter, holder du den skønne "nye mobilfølelse" meget længere, samtidig med at mobilens gensalgsværdi er i top. Med mobiltilbehør lavet af det innovative D30-materiale får du den bedste elektronikbeskyttelse på markedet, samtidig med at du undgår den akavede og klodsede følelse, som tidligere var uundgåelig med stødsikker mobiltelefonbeskyttelse. Der er et meget kompetent team fra forskellige ekspertiseområder, der står bag denne fænomenale teknologi. Vil du vide mere? Her får du værdifulde fakta om det verdensberømte D30-materiale!

Verdens mest slagfaste materiale

Alle produkter fremstillet af D30 kommer til live i virksomhedens eget laboratorium i London, England. Her sikrer medarbejderne, at hver eneste lille D30-genstand, der skabes, matcher virksomhedens ambition - at tilbyde verdens mest modstandsdygtige materiale, når det kommer til faldskader, stød og andet slid. Du finder ikke en mere sikker beskyttelse end D30! Det er mildest talt et vovet og nærmest kækt udsagn, men virksomheden markedsfører sig faktisk på netop denne måde. Og de har ret. Et team af ingeniører og kemikere har brugt avanceret polymerkemi og avanceret design til at producere et materiale, der med garanti modstår barske miljøer og hård behandling.

Mobiltilbehør lavet af D30 materiale

D30-materialet er omhyggeligt og videnskabeligt designet til at skabe maksimal stødbeskyttelse. En almindelig misforståelse er, at beskyttelse af denne grad skal være tyk, robust og næsten akavet, men det er faktisk ikke tilfældet. Når du kigger på udvalget af D30 produkter på SkalHuset.dk, vil du hurtigt opdage, at du ikke behøver at gå på kompromis med den slanke og fleksible følelse, som mange sætter pris på, når det kommer til mobilbeskyttelse. Din enhed vil stadig ligge behageligt i både lommen og hånden, se rigtig godt ud og samtidig beskytte din mobil på en eksemplarisk måde. Hos SkalHuset.dk kan du vælge og vrage blandt D30 mobiltilbehør i masser af farver og designs. Hos os finder du med garanti en stødsikker mobiltelefonbeskyttelse, der falder i din smag rent udseendemæssigt.

[GEAR4 IPAD 10.2 COVER BATTERSEA SORT, 719DKK. Køb:

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/ipad-102-cover-battersea-sort-0/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX COVER DENALI SNAP SORT, 399DKK. Køb:

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/iphone-13-pro-max-cover-denali-snap-sort/

Find et cover eller etui lavet af D30-materiale

Gear4 er et af mange mærker, der har investeret stort i D30-materialet i deres mobiltilbehør. SkalHuset.dk har en bred vifte af Gear4 produkter såsom mobilcovers og etuier, hvor D30 er integreret for at give din enhed den bedst mulige beskyttelse mod ydre belastninger i en aktiv hverdag. Uanset om du har en iPhone, iPad, Samsung-mobiltelefon eller et par AirPods, som du vil beskytte for enhver pris, kan du regne med at finde pålidelig beskyttelse af D30.

[GEAR4 SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA ETUI OXFORD ECO SORT, 319DKK. Køb: 

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/samsung-galaxy-s20-ultra-etui-oxford-eco-sort/

[GEAR4 IPHONE 6/6S/7/8/SE 2020 COVER CRYSTAL PALACE IRIDESCENT, 279DKK. Køb: 

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/iphone-6-6s-7-8-se-2020-cover-crystal-palace-iridescent/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX COVER MILAN SNAP GULD, 319DKK. Køb: 

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/iphone-13-pro-max-cover-milan-snap-guld/

Påfør en skærmbeskytter med maksimal stødmodstand

Gear4 er et datterselskab af mærket Zagg, som står bag den velkendte skærmbeskytter InvisibleShield. Denne er lavet af Glass XTR med D30 komponenter, der styrker glasset uden at påvirke klarheden eller tyndheden af beskyttelsen. En skærmbeskytter med D30-materiale giver din mobil ekstra sikkerhed, hvis du har tendens til at tabe den på jorden i tide og utide, og det er også glimrende, hvis du godt kan lide at lægge mobilen i tasken sammen med andre genstande. Hvis der skulle komme en ridse eller revne, ender den på skærmbeskytteren i stedet for skærmen. Vi lover, at du vil takke dig selv for din investering, hvis det sker – det kan trods alt koste flere tusinde kroner at reparere en mobilskærm mens en skærmbeskytter kun koster et par hundrede kroner.

[ZAGG INVISIBLESHIELD IPHONE 13 PRO MAX SKÆRMBESKYTTER GLASS XTR, 399DKK. Køb: 

https://skalhuset.dk/da/maerker/zagg-invisibleshield/iphone-13-pro-max-skaermbeskytter-glass-xtr/

[GEAR4 IPHONE 12/IPHONE 12 PRO ETUI WEMBLEY FLIP KLAR SORT, 279DKK. Køb:

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/iphone-12-iphone-12-pro-etui-wembley-flip-klar-sort/

[GEAR4 AIRPODS PRO COVER APOLLO BLÅ, 129 kr. Køb: 

https://skalhuset.dk/da/maerker/gear4/airpods-pro-cover-apollo-bla/

Hvordan fungerer det egentlig?

D30 fanger den energi, der genereres ved kollisioner, for eksempel når din mobiltelefon kolliderer med andre småting i din håndtaske, eller når du ved et uheld taber enheden på jorden. Den kraft, som mobilen skal modstå, når den kolliderer med jorden eller andre genstande, reduceres markant takket være D30-materialet, som modvirker kedelige skader som ridser og revner. Det betyder, at dit kæreste eje får en uovertruffen beskyttelse - bogstaveligt talt - mod ydre påvirkninger, der kan ødelægge brugeroplevelsen. For er det ikke frustrerende at prøve at se videoer eller scrolle på sociale medier, når revner eller ridser dækker hele skærmen?

De stoler på D30 - prøv selv!

Er du lidt tøvende? Er det virkelig muligt at lave et materiale, der er så robust? Lad os overbevise dig! Vidste du, at det samme materiale bruges som beskyttelsesudstyr i industri, militæret og i udøvelse af flere forskellige sportsgrene? På verdensplan kan du finde D30-materialer integreret i beskyttelsestøjet til professionelle atleter, industriarbejdere, motorcyklister og militæret. Folk lægger simpelthen deres egen sikkerhed i hænderne på D30. Med dette in mente, tør vi godt sige, at du helt sikkert kan stole på materialet, når det kommer til din mobiltelefon. Listen over mærker, der bruger D30 materialer i deres produkter er ekstrem lang - her finder du kendte navne som Dr. Martens,Umbro, Adidas, Under Armour, Scott og Triumph.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn