• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Twelve South
Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

 

Om virksomheden

Dette er den lille virksomhed med det store ekstra! Twelve South har siden 2009 produceret produkter og tilbehør til Apples mobiltelefoner, tablets, computere og tilbehør. 

Virksomheden har fokuseret på velbyggede produkter med et moderne, innovativt design og har base i South Carolina, USA. I dag arbejder omkring 20 personer i virksomheden, der stadig drives af den samme familie, der oprindeligt etablerede varemærket. Virksomheden stræber efter at skabe produkter med samme øje for detaljer og håndværk som Apples egne produkter. Der anvendes ofte ægte læder samt andre gennemtænkte materialevalg.

 

 

Om produkterne

Produkterne distribueres over hele verden og i over 50 lande. Du kan bl.a. få etuier og mobilbeskyttelse i læder til både iPhone og MacBook, men sortimentet tæller også trådløse lydadaptere og fotorammer med en trådløs opladning! Selvfølgelig er der også tilbehør til Apple Watch og Apple Pencil.

Samtlige produkter udstråler kvalitet! Pasformen og finishen er i top, og allerede tilbage i 2012 skrev forretningsmagasinet Forbes om Twelve Souths minimalisme og evne til at lancere få, men ubestrideligt velbyggede produkter. De gik så langt som at foreslå, at Apple burde opkøbe virksomheden.

Sortimentet omfatter den fantastiske fotoramme PowerPic med trådløs opladning, og den fås i hvid eller sort. Andre muligheder er iPad etuiet BookBook med to faste positioner, én til eksempelvis filmvisning og en lavere til kreativt arbejde med Apple Pencil. Etuiet er også designet som en gammel bog i ægte læder, der giver et perfekt retrolook med en inderside af mikrofiber, der sikrer din enhed en så god beskyttelse som muligt.

BookBook er også tilgængelig til iPhone og MacBook Pro. Under selve computeren har etuiet til MacBook Pro en smart dokumentlomme, der letter håndtering af dokumenter og forskellige vigtige papirer. Designet giver også mulighed for at gemme ting væk under computeren, i tilfælde af at børn med pilfingre eller andre helst ikke skal pille ved computeren.

 

Hos SkalHuset er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder produkterne fra Twelve South!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn