• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Fabrikant

  • Tæt

Black Rock

Black Rock er et tysk varemærke med hovedkvarter i Berlin. De samarbejder med prisbelønnede designere og nogle af Tysklands bedste ingeniører for at forene den bedste beskyttelse til din mobil med et unikt design. Berlin er en smeltedigel af kulturelle tilbud inden for kunst, mode og andet design inspireret af byen. På grund af de høje krav til nyheder på markedet for mobiltilbehør tænker Black Rock altid udenfor boksen for at møde kundernes behov. Allerede fra udviklingsstadiet, og ethvert stadie derefter, tester Black Rock altid sine produkter op mod deres høje standard, når det kommer til design, holdbarhed og slidstyrke. 

Hos os på SkalHuset finder du både cover og etui fra Black Rock til flere forskellige modeller - både Android og Apple. Al mobiltilbehør fra Black Rock er stilrent og tidløs i sin sorte farve, men du kan også vælge at give din enhed et personligt touch, alt efter hvilken finish du vælger. Vi har for eksempel mobilcovers og tegnebogsetui i kulfibertekstur, men også "almindelige" glatte telefoncovers. Cover og mobiletui fås i forskellige materialer, alt efter hvilket produkt du vælger - PU-læder, hård plastik, hærdet glas eller biologisk nedbrydeligt materiale.

Du kan vælge i mellem mobilcovers i hård plastik, hærdet glas eller biologisk nedbrydeligt materiale. Biologisk nedbrydelige produkter er selvfølgelig meget populære nu med tanke på klimaudfordringerne. Disse mobilcovers fra Black Rock er fri for BPA, ftalater, bly og kadmium, og selve coveret og indpakningen er 100% genanvendelig. Mobilcoveret i hærdet glas fra Black Rock er meget innovativt. Der er en for og bagside i hærdet glas, der sættes fast ved hjælp af en magnetisk ramme, hvilket giver dig 360 graders beskyttelse mod ridser, snavs og mindre tryk. 

Alle etuier vi har fra Black Rock er såkaldte tegnebogsetuier i PU-læder, hvilket betyder, at de har kortlommer, så du slipper for at have tegnebog og mobil med i separate enheder, men i stedet samler dem i samme etui. Det en tegnebogsetui har desuden en vældig smart funktion, hvor selve coveret sidder fast i mobiletuiet med en magnet, hvilket betyder, at du får to produkter i en, da du kan bruge mobilcoveret både med og uden tegnebogsetuiet. Du får altså to gange flot mobiltilbehør til prisen af en. Vil du have et mobilcover eller -etui fra et innovativt varemærke på forkant med markedet? Så er Black Rock varemærket til dig!

I dag anvender næsten alle sig af forskellige tekniske enheder. Vi på SkalHuset ved, at du er opmærksom på at beskytte og tage hånd om dine tekniske ejendele. Derfor har udvalgt en række forskelligt tilbehør, så du som kunde kan finde præcis det du søger. Vi kan hjælpe dig med at finde det du søger, uanset om det handler om et cover til en mobiltelefon eller en skærmbeskyttelse til din tablet. Selvfølgelig vil på SkalHuset gerne have, at du som kunde bliver tilfreds med dit køb, og derfor har vi en 14 dages fortrydelsesret, samt åbent køb på op til 90 dage, hvis du fortryder dit køb.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn