• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

Adidas


 

 

 

Bestsellere

Filter:

Farge

  • Tæt

Produkttype

  • Tæt

Egenskaber

  • Tæt

Materiale

  • Tæt

Passer til

  • Tæt

Adidas til iPhone

Adidas er et velkendt mærke for mange forbrugere. Adidas er desuden et internationalt og kreativt varemærke, der er kendetegnet af en høj kvalitet, når det gælder tøj og sko. Så derfor er det ikke underligt, at de har udvidet deres horisont og er begyndt at producere mobiltilbehør, der går hånd i hånd med deres anden niche. Adidas anvender ofte vendingen "all in". Teamet hos SkalHuset kan sige god for Adidas' mobiltilbehør, da vi har testet deres fantastiske mobilbeskyttelse. Adidas går all in, Skalhuset går all in. Går du så også all in?

Adidas' historie

Adidas blev grundlagt tilbage i 1949 af Adolf Dassler i Tyskland. Siden opstarten har de primært fokuseret på sportstøj, hvilket har givet dem en banebrydende status på markedet. Adidas har over 50.000 ansatte på verdensplan, og berømte atleter som Lionel Messi og James Harden har været ambassadører for varemærket.

Adidas og Apple

Adidas og Apple? Helt korrekt. Det er ikke et helt usandsynligt match, da begge disse virksomheder er nogle af "de tunge drenge" i deres respektive brancher. Det faktum, at de også vil samarbejde om mobilbeskyttelse, kan føles en smule overraskende. Men så har du ikke hørt hele historien.

Allerede tilbage i 1990'erne samarbejdede Adidas og Apple. De lancerede sammen et par sneakers, som dog ikke blev nogen stor succes på markedet, og det er givetvis ikke mange, der i dag vil kunne huske dem. Men pointen er, at samarbejdet mellem Adidas og Apple ikke er af nyere dato!>

Adidas' mobilbeskyttelse

Adidas har lanceret en både prisvenlig, stilfuld og funktionel mobilbeskyttelse af høj kvalitet. De tilbyder alt fra covers til etuier, som er specielt tilpasset til Apples iPhones. Hvis du eksempelvis har en iPhone XS eller en iPhone XS Max, er Adidas' mobilbeskyttelse et perfekt valg.

Adidas og Samsung

Nu er Adidas imidlertid også begyndt at producere til Samsung, der bl.a. står bag Galaxy S10, Galaxy S10 Plus og Galaxy S10e. Samsungs telefoner er altid populære produkter.

Hvem er du?

Hos SkalHuset fokuserer vi på dig som kunde. Vi stræber efter at blive den største aktør på markedet, når det kommer til mobiltilbehør. Hvad er dit mål? Er du på vej mod toppen, er Adidas' mobilbeskyttelse et indlysende valg. Den ambitiøse, konkurrencedygtige og moderne type er nemlig Adidas' målgruppe. Husk, at du kan købe smagfulde, farverige og stilfulde Adidas covers og etuier allerede i dag på SkalHuset.dk. Bestiller du inden kl. 16.00, sender vi pakken samme dag. Vi har også gratis fragt!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn